Kuva: Shutterstock

Pieni poika tuhosi yli 100 000 euron patsaan - video paljasti totuuden

21.06.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Äiti yritti pestä kätensä koko jupakasta.

Kulttuurikeskuksen turvakameran tallentama video on paljastanut, että äidin välinpitämättömyys johti mitä ilmeisimmin yli 100 000 euron patsaan tuhoutumiseen. Viisivuotias leikki toisen pojan kanssa kulttuurikeskuksessa samaan aikaan, kun hänen äitinsä istui sohvalla juttelemassa muiden paikallaolijoiden kanssa. 

Pojan huomio herpaantui ja kiinnittyi patsaaseen, jota hän halusi tarkastella lähemmin. Poika koski patsasta ja roikkui siinä, jonka takia koko patsas kaatui. Pojalle ei käynyt kummemmin, hän sai muutaman naarmun, mutta taideteoksen kohtalo ei ollut niin aurinkoinen. 

Patsaan kädet ja pää kärsivät kaatumisesta. Sen lisäksi teokseen tuli isoja naarmuja. Nyt kulttuurikeskus haluaisi äidin korvaavan vahingot, koska heidän mielestään vanhempi ei vahtinut lastaan tarpeeksi hyvin. Turvakameran videosta näkyy, kuinka poika saa roikkua patsaassa jonkin aikaa, eikä äiti tee mitään estääkseen sen. 

Kaatumisen jälkeenkin äiti kävi sanomassa tapauksesta henkilökunnalle, mutta istuutui sen jälkeen takaisin sohvalle. 

Huoneen keskellä on pieni pöytä, mutta sen ei pitäisi estää koko näkymää. Äiti haluaa pestä kätensä koko jupakasta ja on sitä mieltä, että kulttuurikeskukselta on huolimatonta jättää patsas ilman lasikupua. 

- Tiedostan kyllä, että olemme minä ja hänen isänsä vanhempina vastuussa siitä, mitä poikamme tekee, mutta tätä hän ei tehnyt tahallaan, äiti kertoo. 

Nähtäväksi jää, joutuuko vanhemmat pulittamaan yli 100 000 euroa uudesta patsaasta. Mitä ilmeisimmin kuitenkin vakuutusyhtiöt selvittävät asiaa keskenään. 

Lue myös: Emily synnytti vain viisi tuntia ennen siskonsa häitä - käveli silti alttarille morsiusneitona

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat