Kuva: Shutterstock

Yliopisto-opiskelijat järjestivät upean yllätyksen siivoajalleen - mies liikuttui kyyneliin

29.06.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Herman Gordon oli työskennellyt 12 vuotta siivoojana.

Bristolin yliopiston opiskelijat järjestivät upean yllätyksen Karibialta kotoisin olevalle yliopiston siivoajalle, Herman Gordonille. Mies on työskennellyt jo 12 vuotta siivoajana Isossa-Britanniassa. Mies ei ole päässyt tervehtimään perhettään Jamaicalle neljään vuoteen, koska hänen palkkansa ei ole riittänyt siihen.

Opiskelijat tuntevat Gordonin aina ystävällisenä ja hymyilevänä miehenä, joka tekee työtään iloiten. 

Opiskelijat päättivät auttaa miestä, jotta tämä pääsisi tervehtimään perhettään kotimaahansa. Yhteensä 230 nuorta järjestivät keräyksen. He onnistuivat keräämään melkein 2000 euroja, joka riittää niin Gordonin kuin hänen vaimonsakin lentolippuihin. 

Opiskelijat ojensivat kirjekuoren ja keräyksen tuoton siivoajalle tämän työpäivän aikana. Mies oli niin hämmentynyt ja iloinen, että hän purskahti itkuun. Opiskelijat olivat kirjoittaneet vielä saatekirjeen. 

"Rakas Herman, meidän kaikkien Bristolin opiskelijoiden puolesta haluaisimme kiittää sinua kaikesta positiivisesta energiasta, jota olet jakanut meille kaikkien näiden vuosien aikana. 

Sinä olet ilostuttanut niin monia päiviämme, joten haluamme antaa sinulle jotain takaisinkin. Tässä lahjamme sinulle, joten vietä ihana kesä." 

Lue myös: Nyt on vartaloita! Eläinlääkääriopiskelijat riisuivat hyvän asian puolesta kalenteriin - katso

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat