Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat elämänsä ylivoimaisesti noloimmat hetket - pystytkö lukemaan nauramatta?

04.07.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Ihmiset ovat paljastaneet Twitterissä, mihin noloihin tilanteisiin he ovat joutuneet.

Jotkut tilanteet elämässä ovat sellaisia, ettei niille voi muuta kuin nauraa. Tai ainakin muut nauravat niille, kun niistä kertoo ääneen. Tosiasiassa nolot tilanteet voivat jäädä kummittelemaan omaan mieleen vielä vuosiksi tapahtuman jälkeen. Onneksi on olemassa internet, minne ihmiset voivat jakaa nolot kertomuksensa muiden huvitukseksi.

Nyt Twitterissä eräs käyttäjä on tiedustellut ihmisiltä heidän elämänsä noloimmista kokemuksista. Kertomuksia on suorastaan tulvinut, ja ne ovat toinen toistaan hauskempia. Lue alta muutama Bored Panda -sivuston kokoama kertomus suomennettuna.

”Vein kodittoman tytön lounaalle. Kahvilassa ei käynyt kortti maksuvälineenä, joten hänen täytyi maksaa.”

”Työskentelin elokuvateatterissa ja palvelin miestä lipputiskillä. Olin nähnyt sivusilmällä karvaisen pään miehen polven korkeudella, ja sanoin hänelle, että koiria ei saa tuoda elokuvateatteriin, ellei se ole avustuskoira. Hän ei näyttänyt kuulevan, mitä sanoin, joten toistin sanomani kovempaan ääneen. Karvainen pää liikahti. Se oli hänen lapsensa.”

”Minulta poistettiin kyhmy rinnasta, makasin hereillä pöydällä ja joku kirurginpukuinen tyyppi sanoi ’voinko katsoa sinun…’. Otin rintani esiin, ja tämä mies näytti nolostuneelta ja jatkoi lausetta ’…rannekettasi, jotta näen syntymäpäiväsi’. Halusin vain paeta paikalta.”

”Haastattelin jotakuta työhaastattelussa, ja aivastin ja pieraisin samaan aikaan.”

”Sen jälkeen kun olin maksanut ikkunanpesijälle, en sanonut ’kiitos ja hyvästi’ vaan ’kiitos, rakastan sinua’. Tästä on jo viisi vuotta enkä pysty vieläkään katsomaan häntä silmiin!”

”Jossain työtapahtumassa sanoin kerran jollekin, että ’näytät tutulta, olemmeko tavanneet aiemmin’. Hän sanoi, että ’kyllä, juurikin tuolla noin tunti sitten’.”

”Tämä tapahtui lentokoneessa. Vatsani oli turvonnut, ja avasin ylimmän napin housuistani. Muutamaa tuntia myöhemmin minun piti päästä vessaan. Sanoin ’anteeksi’ miehelle, joka istui käytäväpaikalla. Nousin ylös, olin astumassa hänen ohitseen ja housuni tipahtivat polviini ja päädyin istumaan hänen syliinsä alushoususillani.”

”Sanoin kiitos raha-automaatille, ja takanani oli jonoa.”

”Palvelin kahta naista kaupassa ja kysyin heiltä, ovatko he äiti ja tytär. He kertoivat olevansa naimisissa.”

”Tänään rannalla vedin hameeni alla olleet alushousuni alas vaihtaakseni uimapukuun. Tunsin viileän tuulenvireen valtavaa pyllyäni vasten ja tajusin, että olin vetänyt myös hameeni alas ja pyllistelin siinä kaikkien nähtävillä. En voi koskaan mennä sinne takaisin.”

Lue myös: Noloimmat yhden yön jutut tarinoitiin netissä - pystytkö lukemaan punastumatta?

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat