Kuva: Shutterstock

Nainen ilmoitti raskaudestaan poikaystävälle erittäin persoonallisella tavalla - netti ihastui

10.07.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Raskaudesta voi kertoa esimerkiksi pizzalaatikon avulla.

Raskausuutisen voi ilmoittaa perinteisellä tavalla ilman sen kummempia krumeluureja, mutta nettihuomiota sillä ei saa. Sen sijaan netissä ihastellaan tällä hetkellä erään naisen raskausilmoitusta, johon liittyi monen meistä lempiruoka – pizza.

Raskaana oleva nainen viestitti pizzerialle tilauksen yhteydessä haluavansa pizzalaatikkoon kirjoitettavan aivan erityisen tekstin. ”Perhoset vatsassani ovat muuttuneet kahdeksi pieneksi jalaksi. Olen raskaana”, nainen halusi pizzalaatikkoon kirjoitettavan kauniilla käsialalla. New Mexicossa Yhdysvalloissa sijaitsevan pizzerian työntekijä on jakanut Twitteriin kuvan sekä raskaana olevan naisen viestistä että lopputuloksesta, josta huomaa, että pizzeriassa on tehty työtä käskettyä.

Twitterin käyttäjät ovat ihastuneet persoonalliseen tapaan ilmoittaa raskaudesta. Päivityksellä on jutun kirjoittamishetkellä noin 73 000 tykkäystä, joten päivityksestä on tullut suoranainen viraali-ilmiö. Somessa arvuutellaan, miten naisen poikaystävä on mahtanut reagoida tietoon. Muun muassa seuraavat gif-animaatioiden ja kuvien muodossa esitetyt arvaukset on heitetty:

Lue myös: Millä tavalla raskaus muuttaa seksielämää ja vaikuttaa halukkuuteen? Gynekologi vastaa

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat