Kuva: Shutterstock

Morsian erotti morsiusneitonsa häiden aattona - syy sai aikaan myrskyn Twitterissä

31.07.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Morsian olisi halunnut ystävänsä laittavan hänet etusijalle.

Häät ovat herkkää aikaa, varsinkin morsiusparille itselleen, mutta stressi voi tarttua helposti myös luottohenkilöihin kuten kaasoon tai morsiusneitoihin. Erään morsiamen käytös on aiheuttanut melkoisen mylläkän Twitter-käyttäjissä. 

Kokopäiväinen opiskelija Courtney Duffy oli iloinen siitä, että hänen ystävänsä Alex pyysi häntä morsiusneidoksi. Yhdysvalloissa asuva Courtney oli muuttanut opiskeluidensa perässä toiseen osavaltioon, jonka vuoksi matka aina morsiamen luokse vaatisi lentomatkaa. 

Morsian olisi halunnut morsiusneitonsa olevan paikalla aina halutessaan. Viimeinen niitti oli kuitenkin se, kun Courtney ilmoitti pääsevänsä lentämään hääpaikalle vasta hääaaton iltana. Tällöin Alex päätti erottaa morsiusneitonsa ylikohteliaalla kirjeellä. 

Kirjeessä Alex kuvaili kuinka ymmärtää sen, että Courtneyn koulu menee heidän häidensä edelle. Hän olisi kuitenkin toivonut ystävänsä olevan läsnä enemmän hänen tärkeän päivänsä suunnittelemisessa, joten tämä oli päättänyt erottaa tämän tehtävistään. Alex lisäsi, ettei Courtneyn tarvitsisi tuntea huonoa omaatuntoa siitä, että hän ei ole morsiusneito. Morsian kutsui ystävänsä kuitenkin juhlistamaan häitä. 

Courtney kertoi tapauksesta lentoyhtiölle, jossa hän anoi lentolippunsa hintaa takaisin, koska hän ei haluaisi mennä häihin. Twitter-käyttäjät ovat ottaneet kantaa tapaukseen. Suurin osa on sitä mieltä, että kyseisen kirjeen jälkeen he eivät astuisi jalallakaan häihin, kun taas toiset pitävät kirjettä kohteliaana. 

"Tuo kirje varmasti tihkui vihaa ja katkeruutta, joten en kyllä menisi juhliin." 

"Ystäväsi ilmoitti, että olisi halunnut sinun osallistuvan enemmän ja koska et pystynyt, on vain reilua erottaa sinut tehtävistä. Menisin kyllä paikalle." 

Lisäksi kävi ilmi, että Courtneyn morsiuspuku olisi ollut haalari. 

"Jos morsian pukee morsiusneitonsa haalariin, se on jo tuomittu ystävyys." 

Lue myös: Morsian jätti miehensä hääpäivän aamuna - syynä maksamaton lasku

Lähde: ELLE US

Kilpailut

Uusimmat