Kuva: Shutterstock

Morsian jätti miehensä hääpäivän aamuna - syynä maksamaton lasku

18.06.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Harriet ei kuitenkaan halunnut heittää hyviä juhlia hukkaan.

Häiden suunnittelu voi olla stressaavaa aikaa, mutta brittiläiselle Harriet Butlerille, 32, tuli mitta täyteen hääpäivän aamuna. Butler oli valmistautumassa vihkiseremoniaan, kun hän sai tietää miehensä jättäneen maksamatta hääpaikan laskun. Mikä pahinta, mies oli vielä valehdellut morsiamelleen maksaneensa paikan. 

Morsian oli niin kiukkuinen, että hän päätti perua häät ja jättää miehensä.

- Kyseessä ei ollut pelkkä maksamaton lasku. Minua loukkasi myös se, että mieheni ei puhunut minulle asiasta, Butler selventi.

Sen sijaan, että hän olisi heittänyt hyviä juhlia hukkaan, Butler järjesti omat juhlat paikassa, jossa pariskunnan oli tarkoitus viettää kuherruskuukauttaan. Jotta hieno häämekko ei menisi hukkaan, nainen pukeutui myös leninkiin, jota oli tarkoitus käyttää häissä. Kuten arvata saattaa, miestä ei ollut kutsuttu. 

- Ajattelin, että en aio heittää hukkaan hienoja juhlia, koska kaikki olivat jo paikan päällä, Butler selitti Mirror-julkaisulle. 

Morsian ei suostunut vastaamaan sulhasensa puheluihin. Sen sijaan hän siemaili drinkkiä juhlissa. 

- Kaikki vieraat olivat hyvin ymmärtäväisiä minua kohtaan. Pariin otteeseen pysähdyin ja mietin, kuinka epätodelliselta tämä tuntuu, nainen miettii. 

Lue myös: "Bestman joi kännit ja ilmoitti rakastavansa morsianta" - Kauheimmat häämuistot koottiin yhteen

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat