Kuva: AOP

Valokuvaaja paljastaa totuuden täydellisten Instagram-kuvien takaa - katso

19.04.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Kulissien takaiset kuvat näyttävät luovat ratkaisut, joita valokuvaaja on tehnyt.

Näemme sosiaalisen median kuvavirrassa paljon otoksia, jotka ovat pitkän, yksityiskohtaisen ja luovan työn tulosta. Usein näemme vain lopputuloksen, mutta vähintään yhtä mielenkiintoista olisi tietää, miten kuva todellisuudessa on otettu. Kaikki ei olekaan aina sitä, miltä se lopullisessa kuvassa näyttää.

Tätä Instagram-kuvien kulissien takaista puolta valottaa meksikolainen valokuvaaja Omah. Hän on ammattivalokuvaaja, jonka Instagram-tiliä seuraa yli 100 000 ihmistä. Monista muista kuvaajista poiketen hän jakaa kuviensa yhteydessä myös kuvia siitä, miten kuvat on otettu. Usein tätä kautta paljastuu mielenkiintoisia asioita, joita ei itse kuvasta heti uskoisi.

Omah toki käyttää apunaan myös kuvanmuokkausta, mutta paljon on kyse myös siitä, millä keinoin kuva on otettu. Miehen Instagramista voivat myös amatöörit ottaa oppia, sillä verrattain yksinkertaisillakin tehokeinoilla kuviin saa tuotua erottuvia elementtejä.

Katso muutamia esimerkkejä miehen töistä alta. Pääset kussakin päivityksessä seuraavaan kuvaan klikkaamalla nuoli-ikonia.

Lue myös: Totuus Instagram-kuvien takana - kuvasarja muistuttaa tärkeästä asiasta

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat