Kuva: Shutterstock

Suomalainen ufotutkija: Alienien ja ihmisten yhteistyö jatkunut jo vuosikymmeniä

09.07.2019 08:15 - Senja Rapila

Ufotutkija Heikki Kulju kertoo Toisinajattelijat-podcastissa Yhdysvaltojen presidentin ja alienien kohtaamisesta.

Toisinajattelijat-podcastin haastattelussa ollut Suomen ufotutkijat Ry:n tutkimuspäällikkö ja puheenjohtaja Heikki Kulju on sitä mieltä, että on itsestäänselvää, että emme ole yksin tässä universumissa. Hänen mielestään olisi uskomattomampaa, jos ufoja ei olisi lainkaan olemassa.

- Niistä on noin miljoona havaintoa viimeisen sadan vuoden aikana. Miljoonasta puolet ovat kuitenkin jotenkin luonnollisesti selitettäviä, Kulju kertoo haastattelussa.

Hänen mukaansa joskus lentokoneita, drone-koptereita ja Venus-planeettaa luullaan virheellisesti UFO-ilmiöksi. Kaksikymmentä prosenttia Kuljun mukaan kuitenkin oikeita ilmiöitä, vieraita tuntemattomilta planeetoilta.

Ihmisten ja alienien yhteistyö

Kulju kertoo haastattelussa, että ihmisillä on vuosien aikana ollut useita UFO-kohtaamisia. Muun muassa Yhdysvaltojen entisen presidentti Rooseveltin huhutaan kohdanneen elämässään maan ulkopuolista elämää.

- Presidentti Rooseveltillä ja eräällä alien-rodulla oli huhutusti sotilastukikohdassa tapaaminen.  Niillä yhteistyön ehto oli se, ettei vetypommia ammuta. Roosevelt ei tätä hyväksynyt, tai hänen sotapäällikkönsä. Ja sitten tämä diili päättyi siihen, Kulju kertoo. 

- Kerrotaan, että sitten toinen rotu otti yhteyttä jonkun ajan kuluttua ja siitä olisi lähtenyt sitten tämä yhteistyö, joka on siellä Area 51 alueella. Tätä on jatkunut vuosikymmeniä.

Ihmiset ja alienit kommunikoivat kertoman mukaan yleensä telepaattisesti.

- Ne pystyvät antamaan suoraan aivoihin viestin. Ne sanovat, että pystyvät lukemaan ihmisen ajatukset nopeammin kuin ihmiset ehtivät sanoa mitään. Sitten on myös tällaisia tapauksia, että niillä on ollut mukaana tapaamisissa jonkinlainen käännöslaite, jonka avulla on kommunikoitu eri rotujen välillä.

Kulju kertoo, että maan ulkopuoliset asukkaat tietävät maan asukkaiden olevan hyvin skeptisiä ja vihamielisiä alieneita kohtaan.

- Ne ovat täysin tietoisia siitä, että me ollaan vihamielisiä ja aggressiivisia. Se on suuri huolenaihe niille.

Millaisia kohtaamisia alieneilla ja ihmisillä on ollut? Millä tavalla alienit matkustavat ajassa maapallolle? Ovatko alienit vihamielisiä vai eivät? Voit kuunnella koko jakson alta.

Voit tutustua koko Toisinajattelijat-podcastiin täällä.

Lue myös: Ihmiset olettivat ufojen saapuneen New Yorkiin - katso kuvat sähkönsinisestä taivaasta

Lue myös: Ufo tallentui kameralle, alienmetsästäjät innoissaan - "Tuollaista en ole koskaan nähnyt"

Lue myös: Kuvasiko kalastaja ufon? Outo valoilmiö hämmentää somessa

Lue myös: Ufo ilmestyi ruudulle suorassa uutislähetyksessä - juontajat hämmentyivät

Lue myös: Ufo kuvattiin New Yorkissa - "Selvä todiste alieneista"

Kilpailut

Uusimmat