Kuva: Shutterstock

Mies jakoi huolestuttavan kuvan Easyjet-lentokoneen istuimista - lentoyhtiö pyysi poistamaan

07.08.2019 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuvassa nähdään nainen istumassa selkänojattomalla istuimella. Easyjet kommentoi, että lennon ajaksi ketään ei päästetty näille istuimille.

Twitter-käyttäjä Matthew Harris on jakanut palveluun kuvan lentokoneesta, ja kuva on lähtenyt leviämään paitsi Twitterissä, myös monissa uutisvälineissä. Muun muassa LADbible uutisoi kuvasta, jossa nähdään matkustaja istumassa tuolilla, jossa ei ole lainkaan selkänojaa. Hänen vieressään on ainakin toinen vastaava istuin. Harrisin mukaan kuva on otettu Easyjet-lentoyhtiön lennolla Lutonista Geneveen.

Easyjet voittaa Ryanairin selkänojattomilla tuoleilla. Miten tämä voidaan sallia?” Matthew Harris kysyy twiitissä, joka on kerännyt jo yli 36 000 tykkäystä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Easyjet vastasi kuvan jakaneelle miehelle Twitterissä.

”Hei Matthew. Kiitos, kun tuot tämän tietoomme. Ennen kun voimme tutkia asiaa, pyytäisin sinua poistamaan valokuvan ja kertomaan meille lisää asiasta yksityisviestillä, jotta voimme parhaiten avustaa sinua”, Easyjetin asiakaspalvelija kirjoitti.

Kuvan jakaja ei suostunut poistamaan kuvaansa, vaan jakoi todisteena kuvan aitoudesta ruutukaappauksen kyseisen lennon reaaliaikaisesta sijainnista. Tämän twiitin pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Mies taustoitti kuvaa lisää kirjoittamalla, että kyseinen selkänojaton istuin todella oli kuvassa näkyvälle naiselle varattu paikka, mutta nainen siirrettiin toiseen vapaaseen tuoliin, kun kaikki matkustajat olivat saapuneet koneeseen.

”Mitäköhän olisi tapahtunut, jos lento olisi ollut täynnä?”, Matthew Harris kirjoittaa Twitterissä.

Easyjetin edustaja on kommentoinut tapausta mediatiedotteessa.

- Matkustajia ei päästetty istumaan näille tuoleille, koska ne olivat epäkunnossa ja odottivat korjausta. Turvallisuus on meille ykkösasia, ja Easyjet noudattaa lentokoneissaan tiukasti kaikkia turvasäännöksiä, edustaja kommentoi.

Lue myös: Lentomatkustajan iljettävä toiminta tallentui videolle - valittaisitko tästä henkilökunnalle?

Lue myös: Nainen oletti, että lentokentän laukkuhihna vie suoraan lentokoneeseen - virhe tallentui videolle

Lähde: LADbible

Uusimmat