Kuva: Shutterstock

Lentomatkustajan iljettävä toiminta tallentui videolle - valittaisitko tästä henkilökunnalle?

17.07.2019 17:15 - Senni Loikala

Twitterissä leviävä video on saanut yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa parissa päivässä.

Joskus lentomatkustajien joukossa on henkilöitä, jotka saavat muiden kulmakarvat kohoamaan. Ihmisillä on mitä kummallisempia tapoja, jotka eivät välttämättä ole kaikkien mieleen. Jos näiden tapojen antaa kukkia myös yläilmoissa, saattaa nykypäivänä päätyä viraaliksi nettiin. Voice.fi uutisoi aiemmin, mitä kaikkea käsittämätöntä ihmiset ovat nähneet muiden tekevän lentomatkan aikana.

Nyt erään matkustajan iljettävä toiminta lentokoneessa on herättänyt vilkasta keskustelua netissä. Yhdysvaltalainen Alafair Burke jakoi maanantaina Twitter-tilillään lentokoneesta kuvatun videon, jossa eräs aikuinen matkustaja vähät välittää hygieniasta. Matkustaja pyyhkäisee esimerkiksi matkustajien elokuvankatseluun tarkoitettua kosketusnäyttöä paljailla varpaillaan.

"Ystäväni, joka ei ole liittynyt Twitteriin, lähetti tämän minulle. Tämä kuuluu Twitteriin", lukee päivityksen yhteydessä.

Video on saanut yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa vain muutamassa päivässä. Tviitillä on noin 145 000 tykkäystä ja 30 000 uudelleentviittausta.

Jos tviitti ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Instagram-kuvissa olikin illuusio - turistit pettyivät karuun todellisuuteen Balilla, katso!

Lue myös: Rikotko tietämättäsi lentoetikettiä? Katso käsinojiin liittyvä yllättävä kirjoittamaton sääntö

Kilpailut

Uusimmat