Kuva: Shutterstock

Stefanie, 19, kokeili täyteaineita ensimmäisen kerran 13-vuotiaana - tavoittelee Barbien ulkonäköä

13.10.2019 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

19-vuotias Stefanie Mulic on käynyt jo lukuisissa kauneustoimenpiteissä.

Stefanie Mulicilla, 19, on yksi suuri toive. Hän haluaa olla tosielämän Barbie. Siihen tavoitteeseen päästäkseen hän on käynyt muutaman vuoden aikana jo lukuisissa erilaisia kauneustoimenpiteessä. 

Haastattelussa Mulic kertoo kokeilleensa täyteaineita ensimmäisen kerran jo 13-vuotiaana. Tuolloin hänen huulistaan tehtiin muhkeammat. 17-vuotiaana hän kuitenkin aloitti kehonsa suuremman muokkauksen ja omien sanojensa mukaan hän tuntee olonsa nyt paremmaksi kuin koskaan. 

- Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta. Äitini on ollut alalla aina ja siksi se ei ole ollut minulle mitenkään vierasta, hän kertoo.

- Olin nuorempana hyvin epävarma nenästäni ja siksi erään miehen kommentti siitä, että se pilaa kaiken kasvoissani, oli liikaa. Silloin päätin, että teen asialle jotain, hän jatkaa. 

Kaikkiaan Mulicille on tehty lukuisia toimenpiteitä. Hänen huuliaan on suurennettu, nenä leikattu, poskia ja leukaa on muotoiltu uudelleen, kulmia on nostettu ja hampaita valkaistu. 

- Ennen leikkauksia en ollut tuntenut koskaan itseäni kauniiksi. Leikkaukset muuttivat tämän. Rintaleikkauksessa en ole vielä käynyt, mutta olen menossa sinne pian, hän jatkaa.

Mulicin mukaan perhe ja ystävät ovat täysin ymmärtäväisiä hänen päätöstensä suhteen. 

- He ymmärtävät kyllä ja heistä näytän todella hyvältä. Itsekin olen todella tyytyväinen tuloksiin, enkä ole aikeissa lopettaa lähiaikoina, hän jatkaa. 

Kuvia Mulicista pääset katsomaan alta.

Lue myös: Rachel, 48, on käynyt läpi 150 kauneusleikkausta: "Haluan olla maailman kuuluisin Barbie"

Lue myös: Cindy tavoittelee seksinukkemaista ulkonäköä - katso kuvat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat