Kuva: Instagram

Cindy tavoittelee seksinukkemaista ulkonäköä - katso kuvat

28.08.2018 20:45 - Reija Saarinen

Cindy Moore on käyttänyt noin 10 000 euroa erilaisiin leikkauksiin.

Cindy Moore, 32, tavoittelee seksinukkemaista ulkonäköä. Hän on tähän mennnessä käyttänyt noin 10 000 euroa unelmansa tavoitteluun.

Mooren ulkomuotoa on muokattu monella tapaa. Hänen rintojaan on suurennettu ja huuliin on laitettu täytettä. Naisen mukaan juuri ne ovatkin ne tärkeimmät piirteet nukkemaisessa ulkomuodossa. Moore kuitenkin myöntää, että olisi halukas suurentamaan rintojaan vielä.

Moore pitää ulkonäköään kunnossa myös kovan treenin avulla. Liikunnallinen elämä onkin tuonut hänelle muun muassa rautaiset vatsalihakset. Hän myöntääkin saavansa runsaasti huomiota kaupungilla ollessaan.

- Perääni huudellaan todella usein. Ja miehet, he viheltelevät usein perääni. Kukaan ei kuitenkaan ikinä lähesty minua, hän kertoo.

Mooren mukaan hänen kehonsa muokkaaminen ei vahingoita ketään, ja siksi hän aikoo myös jatkaa sitä, vaikka saakin välillä myös ikävää palautetta.

- Tästä ei ole kenellekään haittaa. En kuitenkaan pue lapsiani seksikkäisiin vaatteisiin ja esittele heitä. Olen äiti, joka huolehtii heistä ja teen siinä hommassa parhaani, hän jatkaa.

Mooren kuvia pääset katsomaan alta.

Lue myös: 6 todella aidon näköistä seksinukkea jättävät sanattomaksi - uskoisitko nukeiksi?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat