Kuva: Shutterstock

Mihin sinun tulisi keskittää energiaa marraskuussa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

31.10.2019 18:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Nyt on marraskuun vuoro.

Marraskuun pimeiden, tunnelmallisten iltojen aikana on hyvä hiljentyä kuuntelemaan tarkasti omia tunteita ja ajatuksia.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Syksy on ehdottomasti skorpionien aikaa ja olet huomannut viitteitä tästä jo lokakuun aikana. Alkava marraskuu ja loppusyksy tuovat elämääsi lisää hyvää energiaa, jolloin on erinomainen aika tarttua niihin haasteisiin, jotka ovat painaneet mielen päälläsi jo pidempään.

Itsesi ylittäminen on marraskuun kantava teema, jolloin myös aikaisemmin vaikeilta tuntuvat asiat ratkeavat aiempaa kivuttomammin. Ota tämä energia siis hyötykäyttöön ja saat vihdoin nauttia onnistumisistasi. Älä kuitenkaan tuudittaudu liiallisesti euforian tuomaan huumaavaan tunteeseen, sillä tavoitteidesi saavuttaminen vaatii yhä jatkuvaa suunnitelmallisuutta sekä nöyrää ahkeruutta.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies tuntee olonsa koetelluksi, kun lokakuu vaihtuu marraskuuksi. Stressi on saattanut kasvaa jopa niin suureksi, että pienetkin asiat ovat aiheuttaneet viime aikoina ylimääräistä murhetta ja jopa panikointia.

Merkin edustajien toiveissa onkin rentouttava ja seesteinen loppusyksy, joka on saavutettavissa sillä, että jätät turhan itsekriittisyyden romukoppaan. Marraskuun aikana haasteeksi voi muodostua myös se, että annat liikaa painoarvoa ulkopuolisten mielipiteille siitä, millaiset asiat sinun tulisi priorisoida ensimmäiseksi. Pidä kuitenkin oma pääsi, sillä oman sydämen ääneen kuunteleminen on marraskuussa erityisen tärkeää.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on tarttunut kuluneen syksyn aikana aktiivisesti uusiin mahdollisuuksiin ja tämä työ kantaa edelleen hedelmää. Nyt on kuitenkin tärkeää osata jarruttaa ajoissa, sillä tunnollisella kauriilla on tapana haalia niskoilleen liikaa velvollisuuksia.

Kun pidät arjen puurtamisen sopivassa määrin aisoissa, ehdit suunnata energiasi myös loppuvuoden juhlakauteen. Paras keino stressin purkamiseen onkin juuri nyt sosiaalisten suhteiden vaaliminen ja erityisesti laatuaika läheisten ystäviesi kanssa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehen elämä on ollut täynnä suuria uutisia ja mullistuksia, eikä niiden keskellä ajatukset ole aina tuntuneet pysyvän kasassa. Merkin edustajat voivat huokaista nyt helpotuksesta, sillä marraskuu on vakauden ja tasapainon aikaa.

Ota seesteisestä ajanjaksosta kaikki irti hyvällä omalla tunnolla; lepää, syö hyvin ja priorisoi ajankäyttöä myös rakkauselämään – olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa. Lataat marraskuussa akkujasi parhaiten kukoistavien ihmissuhteiden keskellä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat tuntee syksyn pimeyden painavan voimakkaana harteillaan ja useat merkin edustajat haaveilevatkin lomasta. Omia tuntemuksiaan kannattaa kuunnella nyt tarkasti, sillä pieni irtiotto tekee terää. Tämä ei kuitenkaan vaadi lomaa arjen velvollisuuksista, vaan jo kotioloissa täydellinen rentoutuminen on mahdollista.

Pyydä rohkeasti apua lähipiiriltäsi arjen kuormituksen helpottamiseen, jotta saat yhden illan tai jopa kokonaisen viikonlopun itsellesi. Tämän jälkeen sinulla on jälleen kaloille tyypillistä energiaa, ja jaksat aistia lähimmäistesi tunnetiloja ja vastavuoroisesti tarjota auttavaa kättäsi heille.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas kaipaa vaihtelua elämäänsä, vaikka oikeastaan kaikki tuntuu olevan juuri nyt hyvin. Levottomista ajatuksista huolimatta on hyvä pysähtyä rauhassa miettimään, mistä muutoksen halu todellisuudessa kumpuaa?

Olet saattanut kiireisen syksyn keskellä ohittaa seikkoja, jotka olisivat jo aikaisemmin kaivanneet kipeästi huomiotasi. Olipa kyse sitten omaan hyvinvointiin keskittymisestä, lähimmäistesi huomioimisesta tai keskeneräisen projektin loppuun viemisestä, marraskuussa saat yllättävän paljon aikaan, kun vihdoin vain tartut tilaisuuteen.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat