Kuva: Instagram

Nuori nainen kasvatti kulmakarvansa yhteen ja yllättyi reaktiosta - "Saan paljon deittailupyyntöjä"

11.01.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

Sarah Marie Clark on tehnyt yhteen kasvaneista kulmakarvoistaan tavaramerkkinsä.

18-vuotias tanskalainen Sarah Marie Clark on mennyt vallitsevia kauneuskäsityksiä vastaan ja kasvattanut kulmakarvansa yhteen. LADbible-sivusto uutisoi meikkitaiteilijana ja mallina toimivasta naisesta, joka viime vuoden maaliskuussa lakkasi nyppimästä kulmakarvojaan ja kokee olevansa nyt kauneimmillaan.

Clark esittelee Instagram-tilillään kulmakarvojaan auliisti ja pyrkiikin normalisoimaan kyseistä lookia. Ihmisten reaktiot hänen ulkonäköönsä ovat vaihdelleet. Nainen on huomannut, että joillekin miehille yhteen kasvaneet kulmakarvat ovat suoranainen fetissi.

- Joillakin miehillä on siihen fetissi. Jotkut miehet laittavat minulle asian johdosta yksityisviestiä. Saan paljon deittailupyyntöjä, ja miehet flirttailevat minulle, Clark kertoo.

Aiemmin nainen oli puhunut tapailemilleen pojille mielenkiinnostaan kasvattaa kulmakarvat yhteen, mutta hän ei ollut saanut keneltäkään tukea. Tapailukumppanien mielestä se olisi vain näyttänyt oudolta, mutta nyt nainen on yllätyksekseen huomannut miesten käyvän suorastaan kuumina hänen kulmakarvojensa vuoksi.

Eräskin mies oli kirjoittanut naiselle, että ’tekisi mitä vain saadakseen tavata hänet ja deittailla häntä kulmakarvojen vuoksi’. Sarah Marie Clark kuitenkin sanoo, että suurin osa miehistä kavahtaa hänen päätöstään antaa kulmakarvojen kasvaa yhteen.

- Se on vain hyvä, koska tällä pystyn säikäyttämään ikävät ihmiset pois ja pääsen eroon kusipäistä, Clark toteaa.

Löysi esimerkin Instagramista

Negatiivisista reaktioista nainen ottaa esimerkiksi sen, kun neljä tyttöä alkoi kuvata häntä bussissa ja huudella ivallisia kommentteja. Nainen saa kuitenkin myös paljon kehuja ja työtarjouksia poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta. Hän kertoo, että monet valokuvaajat ovat lähestyneet häntä työmielessä, koska he ovat nähneet naisen olevan sinut huomiota herättävän ulkonäkönsä kanssa.

View this post on Instagram

Sunlight on my skin #unibrowmovement

A post shared by Sarah Marie Goldschmidt Clark (@_sarahmarieclark_) on

Ensimmäisen kerran Sarah Marie Clark kokeili tyyliä meikin avulla nähtyään erään naisen tekevän näin Instagramissa. Clark piti lookista, mutta ujosteli näyttää sitä kenellekään.

- Hiljalleen aloin kasvattaa kulmakarvojani, ja minulla oli aikaa tottua siihen. Löysin Instagramista muita ihmisiä, jotka tekivät samoin ja aloin tuntea oloni paljon mukavammaksi asian suhteen, Clark sanoo.

Naisella on tapana lisätä Instagram-kuviinsa aihetunnisteeksi #unibrowmovement, eli ”yhteen kasvaneiden kulmakarvojen liike”. Hän ei kuitenkaan toivo, että asiasta tulee trendi, jonka ihmiset omaksuvat vain sen trendikkyyden takia.

- Älä tee sitä, koska kaikki muut tekevät sitä tai koska kukaan muu ei tee sitä. Tee se itsesi vuoksi. Se on tärkein asia, Clark linjaa.

View this post on Instagram

Thx @thegarmentdept 🦋

A post shared by Sarah Marie Goldschmidt Clark (@_sarahmarieclark_) on

Lue myös: Sophia, 22, saa tappouhkauksia ulkonäkönsä takia - syynä yksityiskohta mallin kasvoissa

Lue myös: Luonnollisuus kunniaan: Mallikaunottaren tavaramerkkinä ovat yhteen kasvaneet kulmakarvat

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat