Instagram-malli kuvasi selfien pingviinirannalla - huomasi jälkikäteen, mitä taustalla tapahtui

30.01.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Pingviinien puuhastelut tallentuivat somevaikuttajan selfieen.

Instagramiin ja YouTubeen sisältöä tuottava sosiaalisen median vaikuttaja Steph Elswood on herättänyt huomiota Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Nopealla katsannolla kyseessä on perinteinen selfie, jossa nainen hymyilee aurinkoisesti kameralle. Kun kuvaa katsoo tarkemmin, huomaa naisen taustalla olevat pingviinit ja sen, mitä pingviinit oikein puuhaavat.

Elswood on jakanut kuvan huvittuneena Instagramiin.

”Olin tuossa noin kymmenen minuuttia yrittäen ottaa hyvää kuvaa uusien ystävieni Pennyn ja Guinin kanssa, ja ne harrastivat seksiä koko sen ajan! Keskityin liikaa vain itseeni, joten en huomannut”, Elswood kirjoittaa.

Nainen vieraili Etelä-Afrikassa Kapkaupungissa sijaitsevalla Boulders Beachilla, joka on tunnettu siellä majailevista afrikanpingviineistä. Jos naisen jakama kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Kuva ei kuitenkaan huvittanut kaikkia. Jotkut nostivat kommenteissaan esiin, että pingviinit saattavat kokea stressiä turistijoukoista, jotka tulevat niitä ihmettelemään lähietäisyydeltä. Myöhemmin Steph Elswood päivittikin kuvatekstiään vastatakseen näille kriitikoille.

”Minua on juuri valistettu siitä, että rannan pingviinit kokevat paljon stressiä, koska turistit yrittävät tulla liian lähelle niitä. Minulla on syyllinen olo, että olen nyt syyllistynyt tuohon samaan. Luulin, että koska ne eivät reagoineet minun tullessani lähelle, ne eivät olisi häiriintyneet”, Elswood kirjoittaa.

Nainen kertoo, että kukaan ei turistikohteessa neuvonut naiselle soveliaista etäisyyksistä. Nainen lupaa oppia tapauksesta ja valistaa nyt muita olemaan varovaisempia rannalla vieraillessaan.

Lue myös: "He*vetti sentään" - Christina Aguilera ei rakasta selfieitä

Lue myös: Video jääkiekkolähetyksestä meni viraaliksi - juontajan taustalla tapahtuu kummia

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat