Kuva: Shutterstock

Hollantilaisravintolan nokkela ratkaisu turvavälien huomioimiseen hurmaa - söisitkö sinä täällä?

12.05.2020 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ravintolassa voit nauttia illallista rakkaasi kanssa pienessä kasvihuoneessa.

Koronakriisi on kurittanut maailmaa kovalla kädellä viime aikoina. Ihmisiä on ajautunut työttömäksi ja monia ajanviettopaikkoja, kuten ravintoloita on suljettu ympäri maailman tartuntojen ehkäisemiseksi.

Muun muassa Suomessa ravintolat saavat avata ovensa 1. kesäkuuta, mutta tällöinkin tulee pitää huoli siitä, että turvavälit pysyvät kunnossa. 

Hollannissa, Amsterdamissa ETEN-ravintola ratkaisi turvaväliasian nokkelalla tavalla. Se pystytti pihalleen muutamia minikokoisia kasvihuoneita, joissa mahtuu kerrallaan ruokailemaan kaksi ihmistä. 

Nokkela keksintö pitää huolen siitä, etteivät bakteerit pääse leviämään, mutta samalla ihmisillä on mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta ja kauniista maisemista.

Somessa julkaistu kuvapäivitys on saanut aikaan pelkkää ihastelua. Kommentteja on tullut runsaasti ja ratkaisu on noussut esiin myös ulkomaisissa medioissa.

"Rakastan tätä"

"Miten mahtava keksintö"

Mitä ajatuksia ratkaisu sinussa herättää? Söisitkö sinä tällaisessa ravintolassa? Kuvia pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Mies ei saanut palvelua ravintolassa - ratkaisi ongelman omatoimisesti

Lue myös: 91-vuotias mies illallisti yksin ravintolassa - tarjoilijan reaktio kerää kiitosta, katso

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat