91-vuotias mies illallisti yksin ravintolassa - tarjoilijan reaktio kerää kiitosta, katso

23.08.2019 08:45 - Senni Loikala

Tarjoilija kohtasi huonokuuloisen iäkkään asiakkaansa sydämellisesti ja kiireettömästi.

Netissä on noussut viraaliksi Facebookissa julkaistu päivitys, jossa eräs ravintolassa lauantai-iltana perheensä kanssa ruokaillut henkilö, Lisa Meilander, kertoo Dylan-nimisen tarjoilijan koskettavasta eleestä.

Ravintolan istui yksinään iäkäs mies, jolta tarjoilija meni ottamaan tilauksen vastaan. Tarjoilija polvistui seniorin eteen. Meilanderin mukaan ikäihminen kuitenkin kertoi tarjoilijalle unohtaneensa laittaa kuulolaitteen ja kuulevansa huonosti. ”Hän kertoi menettäneensä kuulonsa sodassa. Hänellä oli ikää 91 vuotta ja paljon tarinoita kerrottavanaan”, päivityksessä kuvaillaan.

Meilander jatkaa päivitystään näin: ”Yhtäkkiä mies pyysi anteeksi, että oli puhunut niin paljon. ’Olen yksinäinen’, hän sanoi ja jatkoi: ’ja minulla ei useinkaan ole juttuseuraa.’ Dylan hymyili ja kertoi nauttineensa kuuntelemisesta.

Tämän jälkeen tarjoilija auttoi senioria valitsemaan mieluisen annoksen ruokalistalta ja vei tilauksen keittiöön. Päivityksessä kerrotaan, että seniorin saatua ruokansa, Dylan tuli viettämään taukoa tämän kanssa ja jatkamaan juttua.

Tarjoilijan ystävällisyys ja läsnäolo ovat tehneet moneen vaikutuksen. Näin voisi ainakin päätellä päivityksen suosion perusteella: kaksi kuvaa tilanteesta sisältävällä päivityksellä on jo noin 196 000 tykkäystä, 57 000 jakoa ja sitä on kommentoitu tuhansia kertoja.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Sinkut paljastavat keinot, jotka auttavat yksinäisyyteen: Pidän nukkumaan mennessä itseäni kädestä

Lue myös: 105-vuotiaaksi elänyt professori listasi neljä pitkäikäisyyden salaisuutta - noudatatko jo?

Lue myös: Rakastatko kuumia suihkuja tai onko olosi usein kipeä? 7 yksinäisyyden aiheuttamaa yllättävää oiretta

Kilpailut

Uusimmat