Entä jos komerossasi asuisi salaa joku? Erikoiset kotitarinat maailmalta nostavat karvat pystyyn

25.03.2015 16:45 - Senni Loikala

Ihmiset selviytyvät toinen toistaan uskomattomista tilanteista. Pahimmassa tapauksessa oma koti ei ole enää itsestäänselvyys. Tarinat erikoisimmista asumistilanteista koottiin yhteen.

Oma koti on monelle turvapaikka myrskyisältä maailmalta. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä onnekkaita. All Women Stalk -sivusto uutisoi uskomattomista kodeista, jotka ovat tavalla tai toisella poikkeuksellisia. Uskotko sinä seuraavien tarinoiden olevan tosia vai urbaanilegendaa?

Sala-asukas komerossa

58-vuotias koditon japanilaisnainen näki Fukuokan kaupungissa vahingossa auki jääneen oven, josta hän meni sisälle asuntoon. Nainen löysi komeron, jossa hän asui kenenkään tietämättä noin vuoden ajan. Nainen kävi suihkussa ja jääkaapilla silloin, kun asunnon omistajat eivät olleet kotona.

Viidakkotyttö

Kambodzalainen tyttö eksyi viidakkoon 8-vuotiaana, mutta tytöstä paljastui todellinen selviytyjä. Hän hankki itse ravintonsa ja eli omin nokkineen villissä luonnossa. Tyttö löydettiin 11-vuotiaana, minkä jälkeen hänen oli vaikea sopeutua takaisin tavalliseen elämään.

Taitelijat ostoskeskuksessa

Pieni taiteilijayhteisö vei salaa kevyitä rakennusmateriaaleja Yhdysvaltojen Rhode Islandilla sijainneeseen ostoskeskukseen. He onnistuivat rakentamaan kenenkään huomaamatta studion, jossa he asuivat neljän vuoden ajan. Kun heidät löydettiin, perusteli ryhmä asiaa sillä, että he tahtoivat ymmärtää kauppakeskuksessa asumisen taiteellisia puolia.

Aaltojen ympäröimä talo

1940-luvulla eräs perhe kyllästyi kaupungin hälinään ja muutti todella pienelle saarelle keskelle suurta Saint Lawrence -jokea. Pohjois-Amerikassa sijainneelta saarelta ei näkynyt maata, vaan perhe asui talossa meren ympäröimänä. Ironista tilanteessa oli, että heidän kotisaarestaan tuli pian vilkas turistinähtävyys.

Karmiva turvakoti

Puolassa väitetään olevan "turvakodiksi" nimetty talo, joka näyttää päiväsaikaan aivan tavalliselta ja modernilta kodilta. Uskomusten mukaan yöllä alkaa kuitenkin tapahtua. Talon seinät nimittäin leviävät ikkunoiden eteen, jolloin talosta ei pääse kukaan sisälle eikä ulos. Ainoa mahdollisuus karkuun pääsemiseksi on saada lupa talon omistajalta, kerrotaan.

Uskallatko lukea karmivimmat urbaanilegendat? Jutun löydät täältä.

Lähde: All Women Stalk

Kilpailut

Uusimmat