16 vuotta erossa olleet sisarukset ihastuivat Tinderissä: ”Ei voi olla totta!”

22.04.2015 21:45 - Noora Suomalainen

Kauan kadonneiden sisarusten tai ystävien löytäminen on helpottunut suuresti sosiaalisen median avulla. Kukapa olisi uskonut, että oman kadotetun sisaruksen voi löytää deittisovelluksen avulla?

Hollantilaisen Josephine Egbertsin vanhemmat erosivat lähes 16 vuotta sitten. Hänen veljensä Erik ja Maarten de Vries muuttivat perheensä isän kanssa Belgiaan ja Josephine jäi äitinsä kanssa Hollantiin.

Sisarukset kasvoivat erillään ja menettivät yhteyden toisiinsa. Vaikka Erik muuttikin takaisin Hollantiin vuonna 2008, hän ei ollut yhteydessä siskoonsa.

Tinder toi sisarukset yhteen

Lapsuuden jälkeen seuraava yhteys sisarusten välillä syntyi, kun he sattumalta kiinnostuivat toisistaan Tinderissä. Jospehine ja Erik eivät tienneet heti olevansa sisaruksia, sillä sovellus näyttää vain etunimen.

Ensimmäisten keskustelujen aikana Erikille tuli olo, että Josephinessa on jotain todella tuttua. He juttelivat erossa asuvista sisaruksistaan, jolloin he tajusivat olevansa sisaruksia.

- Mietin itsekseni, että ei voi olla totta! Tykkäsin omasta siskostani Tinderissä, kommentoi Erik.

Erityinen hetki

Sisarukset tapasivat toisensa ja heistä saatiin ensimmäinen yhteiskuva sitten lapsuuden.

- Kun näin hänet, kaikki oli hetkessä selvää. Oli todella erityistä nähdä oma veljensä uudestaan 16 vuoden jälkeen, Josephine kertoi deittisivusto Kiezenille.

Katso kuva sisaruksista täältä.

Lue myös: Ikänsä erossa olleet siskokset löysivät toisensa 78 vuoden jälkeen - katso video jälleennäkemisestä

Lähteet: Elite Daily, NL Times

Kilpailut

Uusimmat