Tahdotko omat kasvosi emojiin? Hauskoja vaihtoehtoja on runsaasti

11.05.2015 18:45 - Senni Loikala

iPhone-älypuhelimen omistajat pystyvät tekemään hulvattomia kuvaikoneita, joiden keskellä on heidän omat kasvonsa.

Suosituimpien emojien joukossa ovat taatusti erilaiset hymy- ja surunaamat, mutta monet kiintyvät joihinkin tiettyihin kuvaikoneihin henkilökohtaisista syistä. Joku saattaa päättää tekstinsä aina enkeliä esittävään emojiin ja toinen taas ilahduttaa kultaansa käyttämällä usein suukottelevaa emojia.

Ihka oma emoji

Kaikki eivät välttämättä ole olleet tietoisia Emoji My Face -applikaatiosta, joka toimii iPhone-älypuhelimissa. Applikaation avulla saat luotua hauskoja kuvaikoneita, joiden keskellä komeilee omat kasvosi. Sovelluksesta ilmestyi perjantaina päivitetty versio ja sen mukana uusia vaihtoehtoja kuvaikoneiksi. Uusien vaihtoehtojen joukossa ovat kulmakarvojaan nostavat ja silmiään pyörittävät emojit.

Lisäksi voit saada kasvosi emojeihin, jotka muun muassa oksentavat, ovat keskellä aurinkoa, esittävät possua tai pandaa.

Emoji My Face -applikaation lataaminen vaatii iOS 7.0. tai uudemman käyttöjärjestelmän. Pääset lukemaan lisää ja katsomaan esimerkkikuvia täältä. Hauskalta vaikuttaa - eikö vain?

Suomalaiset käyttävät eniten maailmassa emojeita Instagram-tekstiensä lomassa, selvisi viime viikolla julkaistusta suuresta kuvaikonitutkimuksesta. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Emojimyface.com-sivusto

Kilpailut

Uusimmat