Mallin korsettifetissi järkyttää - kaventaa uumaansa rikkoakseen ennätyksen

13.05.2015 19:45 - Senni Loikala

Iso-Britanniassa asuva Romanie Smith tahtoo rikkoa maailmanennätyksen kaikkien aikojen kapealanteisimpana naisena.

Malli Romanie Smith, 20, tahtoo rikkoa maailmanennätyksen. Iso-Britanniassa asuva nainen tekee töitä, jotta hänestä tulisi maailman kapealanteisin ihminen.

Tällä hetkellä Smithin vyötärönympärys on kapeimmalta kohdalta lähes 48 senttiä. Siitä pitäisi kuitenkin saada nitistettyä vielä noin kymmenen senttiä, jotta Smith saisi nimensä ennätystenkirjoihin.

Taipuneet kylkiluut

Smith käyttää korsettia kuusi tuntia päivässä neljästi viikossa, jotta hän saa uumansa kutistumaan. Nainen tekee näin, vaikka se aiheuttaa hänelle kipuja.

- Joskus, kun olet ulkona, niin se on vähän niin kuin sinulle tulisi vatsakipuja, hän paljastaa.

- Et tahdo olla paikan päällä, vaan mennä kotiin, mutta keräät voimia jatkamaan, koska olet tehnyt päätöksen käyttää korsettia, joten sen kanssa aiot myös selviytyä - se on vain jotakin, mitä pitää tehdä, Smith jatkaa.

Piukat korsetit tuntuvat myös Smithin kylkiluissa asti. Valitettavasti edes se ei saa mallin hälytyskelloja soimaan siitä, että hänen pakkomielteensä voisi olla terveydelle vaarallista.

- Minulla on aika iso rintakehä, joten se törröttää ulospäin ja voin tuntea kylkiluideni taipuvan hieman. Mutta sitä lukuunottamatta korsetit ovat todella mukavia.

Marilyn Manroeta ihaileva malli aloitti korsetin käytön innostuttuaan 30- ja 40-lukujen pin-up -muodista.

Alla kuvia Smithistä.

Uutisoimme aiemmin ulkonäkötrendistä, jossa iholle luodaan eräänlainen korsetti lävistysten avulla. Pääset lukemaan siitä lisää ja katsomaan kuvia täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat