Sikhiläismies nousi otsikoihin: Rikkoi uskonnollista protokollaa pelastaakseen lapsen hengen

18.05.2015 11:45 - Rea Tallgren

Harman Singh ei välittänyt siitä, mitä hänen uskontonsa neuvoo joutuessaan tiukan paikan eteen. Nyt miestä ylistetään ympäri maailmaa hänen rohkeudestaan.

Harman Singh, 22, asuu Uudessa-Seelannissa. Mies on sikhi, ja hänen uskontonsa määrittää, että hänen tulee pukeutua turbaaniin julkisilla paikoilla. Singh ei kuitenkaan välittänyt uskonnollisesta protokollasta joutuessaan todistamaan kammottavaa tilannetta kotimatkallaan.

"Tein sen, mitä kuka tahansa"

Yliopistolta kotiin matkalla ollut Singh oli kuullut auton jarrujen kirskuvan ja raskaan tömähdyksen ja lähtenyt välittömästi juoksemaan paikkaa kohti. Miestä oli kohdannut kammottava näky: auto oli ajanut viisivuotiaan pikkupojan päälle.

Välittämättä uskontonsa ohjeista ja protokollasta, mies riisui turbaaninsa ja kääri sen pojan verisen pään ympärille.

Pian paikalle saapui ambulanssi, ja poika kiidätettiin sairaalaan. Hänen tilansa oli vakava, mutta hän tulee selviämään, kenties kiitos Singhin kekseliään toiminnan. 

Kuvat ja tarina onnettomuuspaikalta alkoivat levitä mediassa ja nyt miehen tekoa ylistetään ympäri maailman. Myös muut sikhit hehkuttava Singhin nopeita hoksottomia.

- En minä ajatellut silloin uskontoani. Ajattelin, että minun on autettava. Kuka tahansa olisi tehnyt saman, mies vähättelee.

Katso kuvat tästä.

Lähde: LAD Bible

Kilpailut

Uusimmat