23-vuotias nainen matkustaa työkseen - katso henkeäsalpaavat kuvat

18.05.2015 20:30 - Tiina Svensk

Australialaisen Brooke Sawardin arkipäivät ovat täynnä uusia maisemia ja seikkailuja.

Jokaisen maailmanmatkaajan unelma-ammatti olisi matkustaa työkseen, ja herätä uuteen päivään kaukana kotimaastaan. Työnkuva saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta australialainen Brooke Saward, 23, on onnistunut muuttamaan intohimonsa ammatikseen: Hän elättää itsensä matkustamalla. Vuoden aikana Saward on käynyt kuudessa eri maanosassa ja vieraillut noin viidessäkymmenessä eri maassa.

Kaikki alkoi Lontoosta

World of Wanderlust -blogin ylläpitäjä aloitti seikkailunsa heti yliopistosta valmistuttuaan. Nuori seikkailija osti menolipun Lontooseen, ja siitä matkasta hänen tarinansa maailmanmatkaajana alkoi. Blogin suosio kasvoi nopeasti, ja Sawardin uskolliset fanit ovatkin seuranneet häntä tiiviisti sosiaalisen median välityksellä.

Tällä hetkellä Sawardilla on noin 320 000 seuraajaa, ja lisäksi hän on onnistunut verkostoitumaan ympäri maailman.  Sawardin kansainväliset yhteistyökumppanit - hotelliketjut ja matkayhtiöt - mahdollistavat neitokaisen elämäntyylin, sillä he esimerkiksi majoittavat Sawardia hänen matkoillaan.

Katso bloggaajaneitokaisen matkakuumetta nostattavat kuvat alta:



Lue myös: Haaveiletko reppureissusta? Matkabloggaaja kertoo, miksi yksin matkustaminen kannattaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat