Britannian nuorin Eurojackpot-voittaja on yksinäinen ja surullinen: "Raha ei tuo onnea"

15.07.2015 14:45 - Reetta Haverinen

Valtavasta omaisuudestaan huolimatta brittiläinen Jane Park asuu edelleen kotonaan äitinsä luona ja rakastaa tehdä tavallisia asioita, joita muutkin hänen ikäisensä nuoret.

Jane Park oli 17-vuotias, kun hän voitti lotossa huimat 1,4 miljoonaa euroa. Samalla hänestä tuli Iso-Britannian nuorin lottovoittaja. Edinburghissa asuva nuori nainen otti ilon irti voitostaan ja osti saman tien kalliita merkkilaukkuja ja kolmella makuuhuoneella varustellun talon. Park otti itselleen myös rintaimplantit ja vietti huikeat 18-vuotisjuhlat.

Lottovoittajan elämä voi kuulostaa upealta, mutta Park on sai nopeasti huomata, ettei miljoonaomaisuuden kanssa eläminen ole helppoa. Nainen on saanut osakseen ilkeilyä sosiaalisessa mediassa ja myöntää olevansa yksinäinen ja surullinen.

Park kertoo, ettei tahdo viettää lomiaan kaukokohteissa kaukana perheestään, vaan viettää vapaa-aikansa mieluummin läheistensä kanssa ja matkustelee tavanomaisempiin lomakohteeseen. Park ei myöskään pidä luksushotelleista ja fine dining -ravintoloista:

- Mielestäni kalliissa hotelleissa ruoka on liian hienostelevaa ja hotellin asukkaat tapaavat olla snobeja. En pidä siitä, Park toteaa.

Park myöntää, että vaikka lotto voitto oli oikea onnen potku, rahalla ei todellakaan voi ostaa onnea. Vaikuttaa siltä, että tämä rikkauksissaan rypevä nuori nainen on kaikesta mammonastaan huolimatta osannut säilyttää järjen päässään - elämässä tärkeintä ovat perhe ja ystävät, ei raha ja maallinen omaisuus.


Lue myös: Raha ei tuo onnea - pahimmillaan tekee elämästä kurjempaa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat