Nuori nainen on "synnyttänyt" sata kertaa elämänsä aikana: "Se ei ole kipua vaan pahempaa"

16.07.2015 11:15 - Rea Tallgren

Sophie Loader, 23, kokee kuukausittain synnytyskipuja, vaikka todellisuudessa hän on vain yhden lapsen äiti.

Sophie Loaderilla on todella kivulias vaiva. Nainen syntyi kahden kohdun kanssa. Tämä saa aikaan sen, että joka kuukausi hänen kuukautistensa aikaan, hänen toinen kohtunsa täyttyy verellä ja saa aikaan täysin synnytyskipuja muistuttavat kivut.

Takana 100 "synnytystä"

Kun kivut alkoivat ensimmäistä kertaa Loaderin ollessa teini, hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Oireiden takia lääkärit olivat varmoja, että hän oli raskaana. Tutkimusten jälkeen lääkärit kuitenkin kertoivat, että näin ei ollut. Sen sijaan Loaderilla oli kaksi toimivaa kohtua.

Kohdut itsessään eivät ole kipujen syy, vaan se, että kuukautisten aikaan toinen kohduista täyttyy verellä. Tämä saa aikaan valtavat, synnytystuskia muistuttavat kivut. Pahimmillaan järkyttävät kivut kestävät 72 tuntia putkeen eikä niihin auta mikään muu kuin huolelliset hengitysharjoitukset.

- Oikeastaan sen olotilan kutsuminen kivuksi on vähättelyä, se on jotain paljon pahempaa, kertoo Loader ja sanoo, että hänestä tuntuu kuukautisten aikaan siltä, kuin hänen sisuskalujaan kiskottaisiin irti.

Nykyään nuorelle naiselle on asetettu ehkäisyimplantti, jonka ansiosta hän kokee synnytyskivut "vain" kolmen kuukauden välein.

- Käytännössä olen "synnyttänyt" elämässäni sata kertaa, selittää nuori nainen, joka ehti kärsiä kuukausittaisesta tuskasta kahdeksan vuoden ajan. Sairaalaan hänet on kipujen takia kiidätetty noin joka kolmas kerta, eli 30 kertaa.


Lue myös: Uusi trendi synnytyssairaaloissa - äidit vaativat yllättävää toimenpidettä vauvalle

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat