Rintakyselyn tulokset julkaistiin - arvaatko, mikä oli miesten kanta "tisseihin kuin tisseihin"?

20.08.2015 18:45 - Senni Loikala

Mitä naiset oikein ajattelevat omista rinnoistaan? Vastauksista paistaa suuri itsekriittisyys.

Matka omien rintojensa hyväksymiseen ja rakastamiseen on joskus pitkä. Sen todistaa brittiläisen Mirror-uutissivuston tekemän kyselyn vastausten sato. Siinä naisilta tiedusteltiin, mitä he ajattelevat rintavarustuksestaan. Vain alle 10 prosenttia kertoi rakastavansa rintojaan, mistä päätellen aihe voi olla arka monelle leidille.

Hälyttävää voi useista olla, että kyselyyn vastanneista leideistä 30 prosenttia kertoi vihaavansa rintojaan. Se tarkoittaa, että hieman alle joka kolmas nainen inhoaa rintavarustustaan.

Paineita täydellisistä rinnoista

Joka kolmas nainen myönsi vertailevansa omia rintojaan muiden naisten varustukseen ja tuo vertailu oli päivittäin tapahtuvaa. Yleisiä ympäristöjä tiirailulle olivat kuntosalit, uimarannat ja shoppailureissut. Myös mediassa esiintyvät naiset altistavat vertailulle. Yli puolet kyselyyn vastanneista kertoikin käyttävänsä topattuja liivejä saadakseen etumuksensa näyttämään muhkeammalta.

Positiivista tuloksissa oli, että 30 prosenttia naisista kertoi yrittävänsä hyväksyä rintansa sellaisina kuin ne ovat. Lisäksi vastauksista selviää, että miehet pitävät rinnoista joka tapauksessa. 93 prosenttia naisista nimittäin kertoi, että heidän kumppaninsa piti heidän rinnoistaan enemmän kuin he itse.

Selvitimme aiemmin, millä nimillä suomalaiset miehet kutsuvat naisten rintoja. Pääset lukemaan hauskan listan täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat