Kaikki artikkelit

"Päättelin itse ja säästin" tulee joskus olemaan kirjani nimi ja nyt kerron teille miksi. Oli eräs alkukesäinen arkipäivä vuonna 2012, kun se tapahtui. En muista luinko silloisen työpaikkani lounastauolla Seiskaa, vai selasinko päämäärättömästi Facebookia, mutta sinä päivänä keskivertoa kohmeisemmat aivoni nappasivat uutta järkyttävää informaatiota sisäänsä. Tajusin, että Piku G ja Cheek eivät olleetkaan sama asia.
Flirttailu on oma taiteenlajinsa, joka vaatii paitsi itsevarmuutta niin myös harjoitusta. Ammattilaisten vinkeillä kuka tahansa voi kuitenkin oppia mestariflirttailijaksi.
Tutkimuksen mukaan tietynlaista huumoria viljelevät miehet pelkäävät menettävänsä oman maskuliinisuutensa muiden silmissä.
Huumorilla saattaa olla yllättävänkin suuri vaikutus suhteeseen.
Miehen treffikumppani reagoi yllättävällä tavalla miehen sarjamurhaajavitsiin.
Uuden tutkimuksen tulokset ovat miellyttävää kuultaa mustan huumorin viljelijöille.
Lasten suusta kuullut lausahdukset saavat toisinaan myös vanhempien kasvot punoittamaan.
Pikkulauantain lähetyksessä Noora joutui kiusalliseen pierukeskusteluun Anssin ja Tuottaja Jääskeläisen kanssa. Karkkipäivä aiheutti myös keskustelua.
Tutkimus osoittaa, ettei naurun määrä ole riippuvainen huumorin laadukkuudesta.
Kansainvälisenä vitsipäivänä on lupa olla hauska - tai ainakin yrittää.
Videolla muistellaan humoristisesti kaikkea, mitä ihmiset saivat aikaan ennen maailmanloppua.
Justimus tuli sketsihuumorin ystäville tutuksi YouTube-videoistaan, ja viime vuonna TV5:lla alkoi kolmikon oma tv-sarja. Sarja palaa tänään ruutuun uusin jaksoin.
Huvittava video osoittaa, että seksin ansiosta todellista taikuutta on olemassa.
College Humor -sivustolla on monta esimerkkiä siitä kuinka hymiötkin voi ymmärtää  todellisuudessa aivan väärin.
Näyttelijä Aake Kalliala muistetaan hyvin muun muassa 80- ja 90-luvun älyvapaista Pulttibois-, Manitbois- ja Hymyhuulet-sketsisarjoista. Mies ei kuitenkaan kaipaa noita aikoja.
Muun muassa X-Men: First Class -elokuvassa näyttelevä australialaiskaunotar Rose Byrne pitää komediaa hänen omana kutsumuksenaan.