Miehille maistuu, naisille ei - syy leidien kaljan välttelyyn selvitettiin

20.08.2015 21:45 - Senni Loikala

Toisen herkku on toisen kammotus, mikä kuvaa miesten ja naisten suhtautumista kylmään mallasjuomaan. Lähes puolet naisista ei tule tilanneeksi olutta varsin loogisesta syystä. 

Jos tarkastat baarissa satunnaisotannalla, kuinka monella naisella on edessään oluttuoppi, löydät leidien käsistä todennäköisesti enemmän muita alkoholijuomia. PackagingNews-sivusto uutisoi kyselystä, joka tarjoaa yhden näkökulman siihen, miksi mallasjuoma maistuu yleensä naisia paremmin miehille. 

Kyselyyn vastanneista tuhannesta naisesta 47 prosenttia ajatteli, että perinteisestä oluttuopista juominen näyttää epänaiselliselta. Monet saattaisivatkin tilata kuppilassa tai yökerhossa oluen, jos se tarjoiltaisiin kapeammasta lasista. 

Olut maistuu parhaalta lasipullosta

Lähes 40 prosenttia naisista uskoi, että elegantit olutlasit saattaisivat auttaa kumoamaan mielikuvan kaljasta miesten juomana. Tuolloin oluen juominen olisi naisista miellyttävämpää. 

Erityisesti yhdestä asiasta leidit olivat yksimielisiä: 84 prosenttia vastaajista uskoi, että olut maistuisi parhaalta, jos se olisi kaadettu tuoppiin lasipullosta, eikä lorotettu hanasta.

Lue myös: Mihin kännityyppiin sinä kuulut? Humalan synnyttämiä luonnemuutoksia tutkittiin

Lähde: PackagingNews

Kilpailut

Uusimmat