Oletko ollut joku toinen edellisessä elämässä? Merkit, jotka puhuvat sen puolesta

26.08.2015 19:45 - Senni Loikala

Jos sielusi on vaeltanut maan päällä jo ennen sinua, saattaa se uskomusten mukaan näkyä luonteessasi.

Joskus kuulee ihmisten sanovan, että "Olen varmaan ollut edellisessä elämässäni se ja se..." Kaikki eivät sano sitä tosissaan, kun taas toiset uskovat sielunvaellukseen.

Higher Perspectives -sivusto julkaisi kolme piirrettä, jotka saattavat kertoa siitä, ettei tämä olisi sinun ensimmäinen elämäsi. Tunnistatko itsesi seuraavista kuvauksista?

Nautit olla omissa oloissasi

Sivuston mukaan se, että ihmisellä on tarve viettää aikaa myös yksinäisyydessä, voi olla merkki aiemmasta elämästä. Perusteluna on, että ensimmäistä kertaa maailmassa olevalla sielulla on palo kokea paljon. Tuolloin tahdotaan oppia, mitä ihmisenä oleminen tarkoittaa. Vaihe on sama kuin pikkulapsella, joka tahtoo hakea muita leikkimään ja nähdä aina vain enemmän elämää.

Sen sijaan muutamien elämien jälkeen sielullasi olisi enemmän kokemusta ihmisyydestä, jolloin omasta ajasta nauttii aivan eri tavalla.

Osaat lukea ihmisiä hyvin

Aivan kuten ihmisen kehityksessä, myös sielulla on sivuston mukaan tarve oppia asioita muilta ihmisiltä. Näin ollen he, jotka omaavat kyvyn ymmärtää toisia ihmisiä ilman sanoja, ovat saattaneet kehittää tuon taidon itselleen edellisten elämiensä aikana.

Et seuraa massoja

Jos tunnet olevasi usein erilainen kuin muut esimerkiksi työpaikalla, ystäviesi tai sukulaistesi keskellä, voi se sivuston mukaan olla merkki aiemmin eletystä elämästä. Perusteluna on, että olisit tuolloin ollut aivan toisenlainen ihminen, kuin mitä olet nyt. Erilaisuuden tunne olisi tällöin merkki siitä, että harjoittelet vielä ihmisenä olemista ja nykyisen minäsi tuntemista. Lue seuraavaksi: Käännä erilaisuus voitoksi: 7 "pikkuvikaa", jotka tekevät sinusta ihmeellisen

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat