Suosittu kauneusvloggari paljasti olevansa neliraajahalvaantunut - katso koskettava video

09.09.2015 12:45 - Reetta Haverinen

Auto-onnettomuudessa pahasti loukkaantunut Jordan Bone ei ole antanut pyörätuolin rajoittaa elämäänsä.  

25-vuotias meikkitutoriaaleja YouTube-sivustolle tekevä Jordan Bone päätti vastata videoittensa arvostelijoille varsin rohkealla tavalla, jonka jälkeen kaikki negatiivisten palautteiden lähettäjät ovat taatusti hävenneet silmät päästään.

Bonen Jordan's Beautiful Life -YouTube-kanavalla on huimat 70 000 tilaajaa. Vaikka naisen fanilauma on suuri, ovat jotkut katsojat kehdanneet arvostella muun muassa Bonen erikoista tapaa pidellä meikkisutia ja hänen käsiensä asentoa. Bone päätti paljastaa kommentoijille ja samalla kaikille kanavansa tilaajille totuuden itsestään: hän on neliraajahalvaantunut, joka vaikuttaa selvästi myös hänen meikkaustekniikkaansa.

Onnettomuus, joka muutti kaiken

Viiden minuutin mittaisessa My Beautiful Struggle -videopätkässä Bone kertoo, kuinka hän loukkaantui 15-vuotiaana vakavasti auto-onnettomuudessa. Onnettomuuden seurauksena hän joutuu elämään pyörätuolissa lopun elämäänsä.

Bonen video on katsottu YouTubessa yli 2 miljoonaa kertaa. Pysäyttävällä videolla nainen kertoo, ettei hän pysty liikuttamaan, avaamaan tai sulkemaan käsiään. Bone täsmentää, kuinka vaikeaa uudenlaisen meikkaustekniikan opettelu on hänelle ollut. Kaunotar kuitenkin osoittaa, että vaikeuksistakin on mahdollista selvitä:

- Negatiivisuus on ajanhukkaa. Elämä on siihen aivan liian lyhyt. Meille on annettu vain tämä yksi elämä, joten rakasta elämää, jota elät, Bone toteaa videonsa lopussa.

Asenne kohdallaan 

Bonen Instagram-tilillä on myös yli 67 000 seuraajaa. Nämä kuvat todistavat, että Bone ei ole antanut halvaantumisensa rajoittaa elämäänsä millään tavalla. Tämän viehättävän naisen asenteesta tulisi kaikkien ottaa mallia!

Katso Bonen video alta:


Lue myös: Happoiskussa kasvonsa menettäneen naisen meikkitutorial puhuttaa maailmalla

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat