Kuva: AOP

Kummallinen eroottinen trendi leviää: Pienen peniksen nöyryyttäminen somessa

02.12.2015 18:45 - Senja Rapila

Onko koolla väliä? Tässä tapauksessa kyllä: mitä pienempi, sen parempi. 

Uusi hashtag-trendi villitsee internetissä, jossa tuhannet britit ovat valmiita jopa maksamaan naisille "pienen peniksensä nöyryyttämisestä". 

Tämä uusi fetissi on saanut internetin avustuksella jalansijaa, kun hashtag #sph (small penis humiliaiton) leviää Twitterissä, Instagramissa sekä Tumblr-palvelussa. Myös Briteissä tunnetut fetissisivustot Collarspace sekä Fetlife antavat näille nöyryytyksen nälkäisille miehille haluamansa.

Collarspace-sivuston käyttäjä Michelle on kertonut The Daily Starille nöyryytyskokemuksestaan brittiläisen, Saksassa asuvan pankkiirin kanssa.

- Hän nauttii siitä, kun puhun hänen pienestä peniksestään. Oikeasti hänellä on ihan normaalin kokoinen, mutta hän kiihottuu, jos sanon pitäväni suuremmista. Hän pyysi minua myös lähettämään kuvan itsestäni ja ystävästäni nauramassa, ja pyysi sanomaan, että nauramme hänen peniksensä koolle, Michelle kertoo. 

- Suurimmalla osalla heistä ei ole kuitenkaan pientä penistä, miehet vain haluavat meidän kertovan, että heidän peniksensä ovat pieniä ja hyödyttömiä.

Ohessa kuva, jolla eräs naiskäyttäjä on vastannut miehen toivomaan nöyryytyskutsuun:


Lue myös: Antti, 30: Iso penikseni vaikeuttaa elämääni - seksikumppaneita joutunut lääkäriin

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat