Kuva: Fotolia

Hengellinen johtaja varoittaa: "Tatuoinnin ottaminen tekee sinusta homoseksuaalin ja prostituoidun"

15.12.2015 09:46 - Rea Haverinen

Mallam Ya Wadudu on ghanalainen hengellinen johtaja, joka uskoo, että tietyt kuvat ovat kaikkein pahimpia. 

Mallam Ya Wadudu on arvostettu hengellinen johtaja Afrikan Ghanassa. Nyt hän on kertonut mielipiteensä tatuoinneista - Länsimaissa voimakkaasti kasvavassa trendissä. Mielipide saattaa kuulostaa monen korviin hieman erikoiselta, Mallam Ya Wadudu kun on varma, että tatuointien ottaminen on tie kaikkeen kammottavaan - ja lopulta toki kadotukseen. 

Mallam Ya Wadudun mukaan erityisen vaarallisia ovat eläinkuvioiset tatuoinnit, kuten käärmeet, leijonat, skorpionit ja sammakot. Ne symboloivat paholaista, ja saattavat saada aikaan sen, että pahat henget ottavat ihmisestä vallan.  Hän kertookin, että varsinkin kyseisten tatuointien ottaminen aiheuttaa homoseksuaalisuutta, alkoholismia tai prostituutiota. 

Vaikka Mallam Ya Wadudun puheet kuulostavat länsimaisen korviin hassuilta, on ne syytä laittaa kontekstiin. Ghanassa asuvan Mallam Ya Wadudun kokemuksen mukaan tatuoituja ihmisiä usein vältellään, koska heidän uskotaan olevan pahojen henkien vallassa ja kenties juuri siksi he ajautuvat usein esimerkiksi päihdekierteeseen ja syrjäytyvät joutuen työskentelemään esimerkiksi seksibisneksessä. 

Lähde: Pink News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat