Kuva: Fotolia

Epämuodostunut "Pinokkio"-vauva nousi otsikoihin Britanniassa: "Hän on täydellinen"

18.12.2015 16:45 - Senja Rapila

Pienen Ollie-pojan äiti sanoo, että kaikkien pojalle tehtyjen leikkausten aikana Ollien aurinkoinen hymy piti hänet vahvana.

22-vuotias Amy Poole oli todella onnellinen, kun hän kuuli raskaudestaan. Kun hänen poikansa Ollie syntyi helmikuussa 2014, hän huomasi miehensä kanssa harvinaisen epämuodostuman pojan kasvoissa. 

Olliella oli nasofrontaalinen enkefaloseele (nenän ja otsan puoleinen aivotyrä), jossa aivokudos tai aivokalvot pullistuvat aivokopasta kallon luuston kehityksen vaurioiduttua.

- Leikkauksen jälkeen Olliella oli todella suuri arpi päässä. Hänellä oli varmasti todella paljon kipuja, mutta silti hän vain nauroi. Hänen positiivisuutensa teki kaikesta paljon helpompaa minulle, Amy kertoi The Mirror -lehdelle.

Tuntemattomilta karuja kommentteja

Kaiken lisäksi nainen on saanut kuulla ulkopuolisilta ihmisiltä paljon kommentteja pienen poikansa erilaisesta ulkonäöstä. 

- Se on todella sydäntä särkevää. Kerran eräs nainen sanoi minulle, että en olisi koskaan saanut synnyttää Ollieta. Aloin melkein itkemään, hän kertoo.

- Minun mielestäni hän on täydellinen juuri sellaisena, kun hän on. Siinä ei ole mitään väärää, jos on hieman erilainen. Hän on minun spesiaali, pieni Pinokkioni. En koskaan lakkaa rakastamasta häntä.

Lue myös: Äiti muutti tatuointiaan lapsensa vuoksi - katso upea lopputulos

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat