Kuva: Fotolia

Koomikko kadotti huumorintajunsa - syyksi paljastui aivokasvain

03.01.2016 12:15 - Senja Rapila

Jos ihmisen normaali käyttäytyminen muuttuu yhtäkkisesti, on aika miettiä syytä siihen. Joskus syy voi olla vakavampi kuin mitä voisimme ikinä kuvitellakaan.

Kasvaimet ja muut sairaudet voivat olla todella salakavalia: Et välttämättä huomaa niitä, ennen kuin on liian myöhäistä. Joskus saatat huomata ne sitten, kun ne alkavat vaikuttaa radikaalisti sinun käytökseesi. 

Walesilainen ammattikoomikko Andrew Llewellyn, 34, alkoi huomata muutoksia itsessään, kun hän ei enää pystynyt heittämään nasevia kommentteja kuuntelijoille, eikä pystynyt muistamaan tarkoin opeteltuja vitsejä.

"Jouduin lopettamaan vitsit kesken kaiken"

- En löytänyt oikeita sanoja ja se alkoi todella vaikuttamaan minuun. Se oli todella vaikeaa. Tykkään saada ihmiset nauramaan ja pitää hauskaa heidän kustannuksellaan, mutta en vain pystynyt siihen, Llewellyn kommentoi Metro-lehdelle.

- Sain ennen ihmiset hymyilemään kunnolla, mutta nyt en enää löytänyt keinoa, jolla pystyisin aloittamaan vitsin. Minun ympärilläni saattoi olla neljä tai viisi ihmistä ympärilläni, mutta en vain löytänyt sopivan iskevää lausetta vitsiin, jonka vuoksi jouduin lopettamaan sen kesken kaiken.

Miehen mielestä nämä hetket olivat todella noloja, ja toisten mielestä Llewellynin käytös oli vain todella kummallista.

Kun mies lysähti kesken stand-up show'n lavalle, hänet toimitettiin välittömästi sairaalahoitoon. Sairaalassa lääkärit huomasivat kananmunan kokoisen kasvaimen ja kystan miehen vasemmalla aivopuoliskolla. Kasvain painoi aivolohkossa juuri sitä kohtaa, jota käytetään puhumiseen.

Onneksi Llewellyn vietiin kasvaimen havainnoinnin jälkeen välittömästi leikkaukseen, joka kesti neljä tuntia. Nykyään hän pystyy puhumaan normaalisti, ja aikookin mennä naimisiin avovaimonsa Sian Smithin, 33, kanssa uudenvuodenpäivänä.


Lue myös: Vauvan hiusraja alkaa jo silmästä - katso kuva, joka sai tuntemattomat auttamaan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat