Kuva: Fotolia

26-vuotias kolmen lapsen äiti halusi vielä yhden lapsen - saikin viitoset

29.01.2016 15:16 - Rea Tallgren

Kim Tucci ja hänen miehensä toivoivat vielä yhtä lasta, ja kumpikin oli päättänyt, että neljäs lapsi saisi jäädä pariskunnan viimeiseksi. Yllätys oli kuitenkin suuri, kun ultraäänessä selvisi, että pariskunta oli saanut luonnollisesti aikaan viitosraskauden.

Australialaisen Kim Tuccin elämä on muuttui radikaalisti viime perjantaina, kun hänestä tuli kolmen lapsen äidin sijaan äiti peräti kahdeksalle lapselle. 

"Tehdään vielä yksi, viimeinen lapsi"

Tuccilla, 26, ja hänen miehellään oli entuudestaan kolme lasta. Pariskunta päätti yrittää tehdä vielä yhden lapsen, sillä molemmat toivoivat perheeseen myös toista poikaa kahden tytön kaveriksi.

Ultra tarjosi kuitenkin elämää suuremman yllätyksen. 

- Ensiksi lääkäri sanoi, että vatsassani ovat kaksoset. Minä ja mieheni olimme aivan innoissaan asiasta, kaksoset! Lääkäri halusi kuitenkin tarkistaa vielä paremmin lasten sydänäänet, ja yhtäkkiä hän kertoi kuulevan mahasta peräti viiden lapsen sydämenlyönnit. 

Tuccin mukaan hänen Vaughn-miehensä ei ollut ensin ollut uskoa asiaa, mutta sitten hän oli innostunut entistä enemmän: 

- Me pystymme tähän! Tucci kertoo miehensä sanoneen heti. 

Viisi rakkauspakkausta 

Raskausaika oli vaativaa kolmen pienen lapsen äidille. Tucci joutui syömään 6000 kaloria päivässä, ja öisin hän kävi vessassa 12 kertaa. 

Tuccin perheen uusimmat tulokkaat syntyivät viikko sitten. Synnytys kesti 

Maailmaan saapuivat neljä tyttöä; Ali, Penelope, Tiffany ja BeatrixWoman's Dayn mukaan pariskunta sai kuitenkin kirsikkana kakun päälle myös pojan, josta he olivat haaveilleet. Poika sai nimekseen Keith

- On vaikea ymmärtää, että pienestä perheestäni on tullut yhdessä hetkessä näin valtava! Tucci sanoo nyt, kun perhe alkaa opetella elämää uudenlaisena, maailmankuuluna suurperheenä. 

Lue myös: Ihmiset sekosivat mallikaunottaren raskauskuvasta - katso miksi

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat