Kuva: AOP

Kuka on Tissi-Timo? Piinaa suomalaisnaisia tuhmilla tekstiviesteillä

10.02.2016 20:00 - Mikko Räsänen

Useat suomalaisnaiset ovat saaneet Timolta tai Tomilta tekstiviestejä, joissa pyydellään kuvia heidän rinnoistaan.

Viime viikolla eräs Voicella työskentelevä nainen sai vieraasta numerosta tekstiviestin. Viestissä pyydettiin naista lähettämään kuva hänen rinnoistaan. Viestin lähettäjänä luki pelkkä "Tomi". Nainen antoi kännykän miehelleen, joka otti kuvan nänneistään, lähetti sen Tomille, eikä numerosta sen jälkeen tullut viestejä.

Kun nainen seuraavana päivänä kertoi erikoisesta viestistä tuttavilleen, alkoi selvitä, että kyse on laajalle levinneestä häiriköstä. Moni muukin nainen kertoi saaneensa vastaavia viestejä samasta numerosta. Lähettäjänä oli aina Timo tai Tomi ja hän oli aina kiinnostunut naisten rintojen koosta, muodosta tai kuvista. 

Suurin osa naisista on poistanut Timon viestit ja jättänyt vastaamatta niihin mitään. Osa naisista taas on vastannut närkästyneesti ja saanut yleensä Timon pyytämään anteeksi tungettelujaan. Paheksunnasta Timo ei ole kuitenkaan ottanut opikseen, vaan jo samana päivänä hän on lähetellyt uusia tissiviestejä taas uusille vieraille naisille.

Kun Timon käyttämä prepaid-numero syötettiin googleen, löytyi jo kaksi vuotta sitten alkanut nettikeskustelu, jossa saman viestittelijän uhriksi joutuneet naiset vaihtoivat kokemuksiaan.

LUE MYÖS: Noloimmat suomalaisten vahingossa lähettämät tekstiviestit koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat