Kuva: AOP

Hitlerillä todella oli mikropenis? Historioitsijat pääsivät käsiksi salattuihin tietoihin

24.02.2016 16:15 - Senni Loikala

Väitteet entisen hirmudiktaattori Adolf Hitlerin epämuodostuneista genitaaleista saattavat pitää paikkansa. Ainakin, mikäli kahta historioitsijaa on uskominen.

Ympäri maailmaa on viime päivinä uutisoitu vanhasta uskomuksesta siitä, että diktaattori Adolf Hitlerillä olisi ollut epämuodostuneet sukuelimet. Väitteitä asiasta levisi jo toisen maailmansodan jälkeen.

Hitlerin epämuodostuneet sukuelimet nousivat uudestaan otsikoihin kahden historiotsijan, Jonathan Mayon ja Emma Craigin ansiosta. He ovat kirjoittaneet vuonna 2015 ilmestyneen kirjan Hitler’s Last Day: Minute by Minute.

Potilastietoja tutkittiin

Hitlerillä uskotaan olleen kahdenlaista epänormaaliutta genitaaleissa: laskeutumaton kives ja harvinainen tila nimeltään peniksen hypospadia, jossa virtsa-aukko sijaitsee peniksen sivussa”, historioitsijat kirjoittavat.

Kirjassaan he kertovat löytäneensä Hitlerin potilastiedoista todisteen sille, että entisen hirmudiktaattorin sukuelimet todella olivat epämuodostuneet. Tiedoista käy selville myös, että Hitlerillä oli vain yksi kives.

Hormoneja ja amfetamiinia

Aiempien tietojen mukaan Hitlerin henkilökohtainen lääkäri Theodor Morell olisi myös diagnosoinut poliitikolla hypospadian. Hänen kerrotaan myös määränneen Hitlerille hormoneja ja amfetamiinia lisätäkseen hänen seksuaalista halukkuuttaan.

On olemassa todisteita siitä, että Hitlerillä olisi ollut useampia romanttisia suhteita elämänsä aikana. Saksalainen biografi Heike Görtemaker on arvioinut, että Hitlerillä ja hänen rakastajattarellaan Eva Braunilla olisi ollut hyvä ja terve seksielämä.

Adolf Hitlerin rakastajatar Eva Braun otti usein aurinkoa Königssee-järven lähistöllä Saksassa. (kuva: AOP)

Hitlerin epämuodostuneista sukuelimistä uutisoivat hiljattain muun muassa arvostettu brittilehti The Telegraph ja amerikkalainen aikakauslehti TIME.

Lähteet. The Telegraph ja TIME


Lue myös: Veteraani antoi imatralaismiehelle sota-ajan negatiivit - jättiyllätys paljastui kehitettäessä

Kilpailut

Uusimmat