Kuva: Fotolia

Koditon mies auttoi naista löytämään yösijan: "Isän velvollisuus on auttaa toisen miehen tytär kotiin"

07.03.2016 18:15 - Senja Rapila

Harva meistä uskaltaisi luottaa tuntemattoman apuun, mutta 21-vuotias Nicole koki sen ainoaksi vaihtoehdoksi myöhästyttyään illan viimeisestä junasta.

Nicole Sedgebeer, 21, koki todellisen takaiskun ollessaan viihteellä Lontoossa. Kun tuli aika lähteä kotiin, nuori nainen myöhästyi illan viimeisestä junasta. Hän oli itselleen tuntemattomassa kaupungissa ilman minkäänlaista yösijaa ja turvaa, ja seuraava juna lähtisi vasta aamulla. Nicole ei kuitenkaan osannut odottaa sitä, mitä seuraavaksi tapahtui.

Koditon mies, Mark, tuli tytön luokse ja halusi varmistaa, että tämä löytäisi suojapaikan itselleen yöksi. Facebook-jaossaan Nicole kertoo, että Mark ohjasi hänet yökahvilaan, jonka jälkeen mies lähti omaan yöpaikkaansa.

"Tämä mies, jonka katsekontaktia olisin todennäköisesti vältellyt, jos hän olisi tullut pyytämään rahaa, muutti surkean illan silmiä avartavaksi kokemukseksi. Mark, olet todella erikoislaatuinen mies", Nicole kirjottaa Facebookiin lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Ennen lähtöään tuntematon Mark lupasi tulla saattamaan tytön aamun ensimmäiseen junaan. Nicole epäili, ettei tulisi näkemään koditonta miestä enää koskaan uudestaan, joten hän kiitti tätä ja sanoi hyvästit. Mark kuitenkin tuli aamulla takaisin ja maksoi Nicolelle noin kahden euron arvoisen bussilipun juna-asemalle. 

"Kun kysyin häneltä miksi hän teki sen, hän vastasi että se on isän velvollisuus auttaa toisen miehen tytär kotiin turvallisesti", hän kertoo.

{custom_embed::

I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and...

Julkaissut Nicole Sedgebeer 4. maaliskuuta 2016
}

Lue myös: 21-vuotias Laura myy omia ja muiden vaatteita netissä - tienannut jo 40 000 euroa

Lue myös: Simpansseilla on oma uskonto? Tutkija huomasi yllättävän "rituaalin"

Kilpailut

Uusimmat