Äiti varoittaa liukumäkien vaarasta karujen kuvien kera - "Tyttäreni on nyt sairaalassa"

05.07.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Yhdysvaltalaisäiti varoittaa, että kuumalla säällä ei kannata päästää lasta liukumäkeen.

Monet ymmärtävät suojata lapsensa auringolta hatuilla ja aurinkorasvalla, mutta joskus suojautumista ei ajatella ihan loppuun asti. Näin kävi nelivuotiaan Asia-lapsen äidille Dawna Wrightille. Yhdysvaltalaisperhe oli leikkimässä puistossa, ja liukumäkilaskun seuraukset toimivat nyt varoittavana esimerkkinä muille vanhemmille.

”En tajunnut, miten kuuma tämä kyseinen liukumäki oli. Tyttäreni on nyt sairaalassa tarkastettavana”, Wright kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Nainen on päivityksessään jakanut kuvia siitä, miten liukumäki poltti ja vaurioitti pienen tytön ihoa.

Äiti palasi leikkipuistoon uutisryhmän kanssa ja tutkitutti, kuinka kuuma liukumäen pinta onkaan. Kävi ilmi, että liukumäki oli kuumentunut peräti 68 asteeseen. Metro.co.uk kirjoittaa, että iho voi palaa jo 48-asteista pintaa vasten. Dawna Wright on kertonut paikalliselle uutissivustolle tapauksesta.

- Se oli pelottavaa ja surullista. Minulle tuli niin paha olo hänen puolestaan. Sen näki heti, että iho oli lähtenyt. Oletin, että liukumäki olisi turvallinen, koska monet lapset leikkivät siinä ilman mitään hätää, Wright sanoo.

Onnettomuudesta on nyt kuukausi, ja Asia-tytöllä on edelleen näkyvät arvet tapauksesta. Nyt liukumäki on käyttökiellossa kuumalla säällä.

Lue myös: Miltä äitiys todella näyttää? Valokuvaajan rehelliset kuvat ihastuttavat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat