Perjantairesepti: Greippilumi on raikas hyvän omantunnon jälkiruoka
Greippilumi
Yhdestä greipistä tulee yksi annos. Greipin lisäksi tarvitset veitsen ja raastimen.
1) Kuori greippi niin että paksun kuoren lisäksi hedelmäpalojen ohut kuori poistetaan.
2) Paloittele greippi lohkoiksi. Muista poistaa hedelmästä myös siemenet.
3) Asettele palat voi- tai leivinpaperille pieneen vuokaan ja laita vuoka pakkaseen. Pidä pakkasessa niin kauan, kunnes hedelmäpalat jäätyvät kokonaan.
4) Kun hedelmälohkot ovat jäässä, raasta paloista lunta, ja laita muodostunut lumimassa tarjoiluastiaan.
5) Greippilumen voi maustaa haluamallaan tavalla tai sen voi tarjota kevyenä lisukkeena vaikka suklaan kanssa.
Katso vielä ohje alla olevasta videosta:
Kilpailut
Uusimmat
Uusi suomalaispalvelu tukee lähisuhdeväkivallan uhreja - hyödyntää tekoälyä
Kuinka paljon siitepölyä on ilmassa kolmen K-kirjaimen aikaan? Asiantuntija selventää raja-arvoja
"Mitään ei saa enää sanoa" ei pidä paikkaansa, Ylen kysely selvitti sananvapauden olevan hyvällä tolalla
Vuoden 2024 äitiyspakkauksen jakaminen on alkanut
80 prosenttia nuorista kokenut häirintää töissä - alat, joissa se on yleisintä
Näytä lisää