Kuva: Fotolia

Kuva täydellisestä imetyshupparista nousi nettihitiksi - katso

15.01.2016 14:45 - Rea Tallgren

Imettäville äideille suunnatulla sivulla julkaistu kuva on saanut monet äidit hirnumaan naurusta ja jakamaan julkaisun. 

Uutisoimme pari viikkoa sitten ensimmäisenä suomalaismediana stailisti Teri Niitin julkaisseen salakuvan lentokoneessa lastaan imettäneestä äidistä ja paheksuneen hänen toimintaansa. Niitti peräänkuulutti, että lapsi ja rinta pitäisi peittää näkyvistä, jos julkisella paikalla tahtoo imettää. 

Niitin kuva sai aikaan valtaisan somemyrskyn ja jopa Finnair, jonka koneesta kuva oli julkaistu, puuttui asiaan julkaisemalla imettämiseen lennoillaan kannustavan lausunnon. Niitti on sittemmin pyytänyt anteeksi kuvaa ja kommenttiaan. 

Aukot rinnoille

Imettäminen puhuttaa myös maailmalla. Nyt Breastfeeding Mama Talk -sivusto on julkaissut kuvan äidistä, joka vitsailee löytäneensä täydellinen imetyshupparin. Juju on siinä, että äiti on pukenut hupparin päälleen väärinpäin niin, että hänen naamansa on peitetty hupulla ja hänen rintansa puolestaan on työnnetty läpi hupparin selkäpuolelle kauniiksi yksityiskohdaksi tarkoitetuista rei'istä. 

Kuvan sivustolle lähettänyt äiti vitsailee hupparin olevan todella "käytännöllinen" ja tarjoavan myös äidille "tarvittavaa yksityisyyttä", kun kasvot saa kokonaan piiloon. 

Kuva on alkanut levitä Facebookissa nopeaa vauhtia ja moni äiti pitääkin sitä todella huvittavana. Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat