Kuva: Fotolia

Syöpäsairaan hävinnyt matkalaukku palautettiin upealla tavalla - nainen puhkesi kyyneliin

12.08.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Laukussa oli muun muassa naisen rukousnauha ja lääkkeet.

Yhdysvaltojen Pennysalviassa asuva Stacy Hurt sairastaa paksusuolen syöpää. Hän on joutunut sairautensa vuoksi rankkoihin hoitoihin, ja käy muun muassa kemoterapiassa. Hurtin piti lentää kotiin Nashvillestä viime kuussa, mutta kyseinen lento peruttiin. Näin ollen Hurt lähti kotiin eri lennolla. Kotikentällään Pittsburghissa hän sai tietää, että naisen matkalaukku oli kadonnut.

Hurt oli erityisen surullinen tästä tiedosta, koska seuraavana aamuna odottaisi kemoterapia. Matkalaukussa oli tavaroita, joita hän tarvitsisi tapaamiselle. Lääkkeiden lisäksi laukussa oli myös rukousnauha ja t-paita. Hurt oli käyttänyt samaa t-paitaa hoitojensa aikana, koska se toi hänelle lohtua. 

Matkustaja soitti lentoyhtiölle, jonka asiakaspalvelusta vastasi Sarah Rowan. Kuusi kuukautta yhtiön palveluksessa ollut Rowan lupasi tehdä kaikkensa, jotta matkalaukku löytyisi seuraavaan aamuun mennessä. Asiakaspalvelija jäljitti kadonnutta matkatavaraa yömyöhään. Lopulta laukku löytyi kahden aikaan yöllä, mutta asiakaspalvelija tiesi, ettei se ehtisi enää Hurtille aamuun mennessä.

Rowan otti ohjat omiin käsiinsä. Hän pakkasi matkalaukun mukaansa työpäivän päätteeksi, ja ajoi itse Hurtin kotiovelle. Aamulla Hurtia kohtasi iloinen näky, kun hänen matkalaukkunsa oli aseteltu terassille. Rowan oli myös jättänyt viestin matkalaukun päälle.

"Anteeksi laukkusi myöhästymisestä. Minä ja koko lentoyhtiön väki toivomme sinulle kaikkea hyvää! Muista päihittää se syöpä. Rakkaudella Sarah"

Hurt kertoi itkeneensä, kun hän löysi viestin. Lentomatkustaja päätti kirjoittaa tapauksesta kiitoksen lentoyhtiön Facebook-sivuille. 

Lue myös: Matkailija, pakkaa laukkusi järkevästi ja tilaa säästäen – 6 asiaa, joita et tarvitse mukaan lomalle

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat