Kuva: Fotolia

Haaveiletko tuuheista kulmista? Helpot kotikonstit auttavat

01.12.2016 11:15 - Elisa Jalasjoki

Oliiviöljyn jättäminen kulmakarvoihin muutaman tunnin ajaksi edistää karvojen kasvua.

Kulmakarvoihin liittyvät muotivillitykset ovat muuttuneet useaan otteeseen viime vuosien aikana, sekä aiheuttaneet paikoittain myös hämmennystä. Nyt suosioon on palannut kuitenkin tuttu luonnollinen, tuuhea kulmakarvamalli, joka kerää kiitosta.

Mutta mitä tehdä, jos omat kulmakarvat on tullut nypittyä aikoinaan hyvin ohuiksi tai ne eivät tunnu kasvavan? Byrdie-lehti kokosi sivuilleen kuusi erilaista tuotetta, joiden avulla kulmakarvojen kasvua voi lähteä itse tehostamaan kotikonstein. 

Katso lista tuotteista alta.

1. Manteliöljy

Manteliöljy sisältää A-, B- ja E-vitamiineja, jotka tehostavat karvojen kasvua. Kokeile tuotetta esimerkiksi lisäämällä muutama tippa öljyä vanutuppoon, jonka avulla voit levittää tuotteen kulmiin. Levitä öljy aamuin illoin. 

2. Vaseliini

Tämän tuotteen tuntevat jopa isovanhempamme. Vaseliini estää karvojen haurastumista, sekä kuivumista. Tuote on paksua, joten sitä tulee käyttää maksimissaan vain muutaman kerran viikossa.

3. Oliiviöljy

Oliiviöljyä voi käyttää kulmakarvojen lisäksi myös kasvojenhoitoon, sekä hiusnaamiona. Hiero muutama tippa öljyä kulmakarvoihisi ja anna vaikuttaa muutaman tunnin ajan. Huuhtele sen jälkeen tuote pois. 

4. Kookosöljy

Kookosöljyä käytetään oliiviöljyn tavoin myös hiusten hoidossa. Kokeile tuotetta lisäämällä muutama pisara öljyä vanutuppoon ja levitä tupon avulla tuote kulmakarvoihin. 

5. Risiiniöljy

Risiiniöljy sisältää paljon proteiineja, vitamiineja sekä antioksidantteja. Lisää öljyä iltaisin kulmakarvoihisi ja anna tuotteen vaikuttaa 30 minuutin ajan. Pyyhi öljy lämpimällä vedellä.

6. Aloe Vera

Kosteuttava tuote. Parhaan tuloksen Aloe Veran avulla saavuttaa, kun sitä lisää kulmakarvoihin illalla ja jättää vaikuttamaan. Aamulla tuotteen voi pyyhkiä pois. 

Lähde: Byrdie

Lue myös: "Kulmakarvasi kertovat paljon luonteestasi" - asiantuntija kertoo eri mallien merkityksen

Lue myös: Valmista kulmaväri itse - ainesosat löytyvät keittiön kaapeistasi

Kilpailut

Uusimmat