Kuva: Fotolia

Tatuointitrendit vuodelle 2017 koottiin yhteen - katso ja inspiroidu

29.12.2016 22:15 - Iiro Myllymäki

Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi fotorealistiset ja geometriset tatuoinnit.

Harkitsetko tatuoinnin ottamista ensi vuonna? Vaihtoehdot iholle ikuistettavaksi taiteeksi ovat liki rajattomat, joten oikeanlaisen tatuoinnin valinta voi olla vaikeaa. Seventeen-sivusto tiedusteli New Yorkin kysytyimmiltä tatuointitaiteilijoilta Bang Bangilta ja JonBoylta, mitkä tatuoinnit ovat trendien aallonharjalla ensi vuonna.

1. Tatuointi lanteessa

Jos haluat ottaa tatuoinnin, jonka näkyvyyttä voit säädellä tilanteen mukaan, lantio voi olla oikea paikka. Muun muassa Kylie Jenner on ottanut tatuoinnin lanteeseen. Hänen tatuoinnissaan lukee sana ”sanity” kirjoitettuna ääntämyksen mukaan:

View this post on Instagram

All red. @bangbangnyc

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

2. Tatuointi käsivarren sisäpuolella

Toinen kohta, josta tatuointi ei hyppää aina silmille, on käsivarren sisäpuoli.

- Nämä tatuoinnit ovat käteviä, koska kun seisot perusasennossasi, niitä ei voi nähdä, JonBoy sanoo.

View this post on Instagram

G U C C I 🦁 #jonboytattoo

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

3. Fotorealistiset tatuoinnit

Yhä useampi päätyy tatuointivalinnassaan kuvaan, joka näyttää mahdollisimman realistiselta. Eikä ihme, sillä hyvin tehdyt fotorealistiset tatuoinnit ovat omiaan aiheuttamaan ihastusta kenessä tahansa.

4. Pienet tatuoinnit

Pieniä tatuointeja otetaan muun muassa käsivarsiin, kylkeen, niskaan ja korvan taakse. Tällaisia tatuointeja on esimerkiksi näyttelijä Bella Thornella. Hänen toisen kantapäänsä vierustaa koristaa pieni kuva kuusta ja kahdesta tähdestä:

5. Kosmeettiset tatuoinnit

Tatuoinneilla voi myös jäljitellä erinäisiä ulkonäön yksityiskohtia, kuten pisamia ja kulmakarvoja. Jotkin tatuoinnit puolestaan jäljittelevät meikkiä.

- Tatuoinnit voivat auttaa ihmisiä olemaan enemmän sinut itsensä kanssa. Tämä on ehdottomasti nouseva trendi, Bang Bang kertoo.

6. Kirjoitustatuoinnit

Tekstitatuoinnit ovat jo pitkään pitäneet pintansa suosittujen tatuointien joukossa, mutta viime aikoina tässä kategoriassa on erityisesti korostunut kauniit kursivoidut kirjoitukset. Muun muassa Lady Gaga on ottanut tällaisen tekstitatuoinnin:

7. Geometriset tatuoinnit

Tatuoinnin ei tarvitse sisältää varsinaista kuvaa tai tekstiä ollakseen näyttävä. Geometriset muodot ovat esteettisesti kauniita tatuoituina, ja vaihtoehtoja on lukuisia. Tällaisiin tatuointeihin voi helposti piilottaa monia merkityksiä. Esimerkiksi viisi tatuoitua pistettä voi tarkoittaa viittä perheenjäsentä.

Lue myös: Ankkuri, sydän tai mandala - katso millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppimerkkisi mukaan

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat