Kaikki artikkelit

Uuden musiikin kilpailuun voi lähettää kappaleensa 1.–6. syyskuuta välisenä aikana.
Italian euroviisuvoittaja toivoo pääsevänsä tekemään yhteistyötä Cyrusin kanssa.
Euroviisut voittanut yhtye haluaa, että ihmiset keskittyvät heidän musiikkiinsa eikä epämääräiseen kohuun.
Blind Channel hurmasi viisuyleisön heiluttelemalla suorissa lähetyksissä kylttejä, jotka viittasivat Netflixin euroviisuelokuvaan.
Blind Channelin mielestä euroviisuvoittajan huumespekulaatiot paljastivat, millaisia stereotypioita edelleen rokkareihin liitetään.
Italian voittoyhtyeen laulaja Damiano Davidin tekemä huumetesti oli negatiivinen.
Kalle Niemi sanoo, että Hard Rock Hallelujah on täynnä rock-kliseitä.
Kalle Niemi on huvittanut suomalaisia euroviisukäännöksillään jo 30 vuoden ajan. Niemi sanoo yllättyvänsä aina, jos jokin hänen suomennoksissaan pomppaa esiin katsojille.
Euroviisujen toisessa semifinaalissa Blind Channelin lisäksi lavalle astuu muun muassa yhdysvaltalainen tähtiräppäri San Marinon edustajana.
Mikä oli Dana Internationalin voittobiisin nimi? Minä vuonna Euroviisut järjestettiin ensimmäisen kerran? Nyt pääset testaamaan viisutietämyksesi!
Islannin edustaja Daði Freyr kertoo Voice.fi:n erikoishaastattelussa, miltä tuntui, kun Rotterdamissa korona iski Islannin delegaatioon.
Vasta 19-vuotias Tusse kertoo Voice.fi:n erikoishaastattelussa, että hän rakastaa laittautumista eikä välitä, jos joku hämmentyy hänen tyylistään.
Blind Channelin viisumatka Rotterdamissa on sujunut hyvin. Kahdesta delegaatiosta on kuultu huonoja uutisia koronan suhteen, mutta suomalaisbändi ei ole huolissaan.
Blind Channel alkoi saada huolestuneita viestejä, kun Italian euroviisubiisi julkistettiin. Yhtyettä itseään ei harmita, että kilpailussa on mukana toinenkin rockbändi, päinvastoin.
Blind Channel lähtee Euroviisuihin edistämään kansainvälistä uraansa. Keskisormikielto ei ole lannistanut ahkerasti treenaavaa yhtyettä.
Australia on edelleen mukana kilpailussa, mutta edustaja ei matkusta esiintymään livenä Alankomaihin.