Kuva: Wenn

Sienna Millerin talvityylit ovat täydellisiä - 3 asua, joista kannattaa ottaa mallia

01.11.2017 13:45 - Karoliina Kotala

Näyttelijäkaunotar Sienna Miller tunnetaan rooliensa ohella todellisena fashionistana, jonka asuvalinnoista kannattaa ottaa mallia.

Kuvankaunis näyttelijäkaunotar Sienna Miller muistetaan muun muassa Alfie-elokuvasta, mutta 35-vuotias nainen on näyttelijäntyönsä ohella tehnyt uraa myös muotisuunnittelijana. Kiinnostus muotiin ei olekaan mikään yllätys, sillä naisen asuvalinnat ovat keränneet ylistystä jo vuosia ja tähden tyyliä seurataan tarkasti.

Siennan asut gaaloissa ovatkin aina napakymppejä, mutta tyyli on vähintään yhtä toimiva siviilissäkin. Alla kolme Siennan talvista tyyliä, joista kannattaa ehdottomasti poimia ideoita:

Sienna tietää, että tyylikäs takki taipuu moneen tyyliin ja tekee arkisestakin asusta toimivan. Hulmuavalahkeiset housut ja vaaleanruskea, pitkä villatakki ovat naisellinen ja persoonallinen yhdistelmä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Tyyleillä leikittelevä Sienna suosii toisinaan sporttisempaakin tyyliä. Kevyt, maastokuosinen toppis saa parikseen aina trendikkäät lenkkarit ja rennot housut.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Sienna ei tingi tyylin vuoksi mukavuudesta tai lämmöstä. Rento tupsupipo ja löysä parka ovat talven hittiyhdistelmä. Parka on myös erinomainen takkihankinta siitäkin syystä, ettei se koskaan poistu muodista.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Legginssit ovat edelleen trendikkäät - katso tämän hetken tyylikkäimmät mallit

Lue myös: Piristä pikkujouluasua helposti - kokosimme yhteen kauden näyttävimmät kengät

Kilpailut

Uusimmat