Kuva: Fotolia

Piristä pikkujouluasua helposti - kokosimme yhteen kauden näyttävimmät kengät

31.10.2017 10:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pikkujouluissa saa säväyttää myös kenkien avulla.

Pikkujoulu kausi lähenee ja samalla asukokonaisuuksien suunnittelu käy kuumana. Yksi olennainen osa näyttävää juhla-asua ovat tietenkin kengät, jotka kruunaavat kokonaisuuden.

Kengissä voi luottaa niin perinteisiin mustiin korkokenkiin kuin näyttävimpiinkin saappaisiin. Pääasia on, että itse tuntee olonsa mukavaksi.

Jos siis juhlien kengät uupuvat vielä, kannattaa katsastaa alta muutamia kauppojen tarjoamista vaihtoehdoista, joista löytyy varmasti jokaiselle se oma suosikki.

Kimaltavien nilkkureiden kanssa ei jää huomiotta. Nämä sähäkät kengät istuvat niin pikkumustan kuin suorien housujenkin kanssa. Korut kannattaa kuitenkin näiden kanssa jättää vähemmälle, jotta kokonaisuudesta ei tule yliampuvaa.

Kengät, H&M, 34, 99e

(kuva: H&M)

Perinteiset mustat korkokengät sen sijaan istuvat asuun kuin asuun. Kun koron pitää maltillisena, jaksaa kengillä viettää koko illan.

Korkokengät, H&M, 29,99 e

(kuva: H&M)

Punaiset ylipolven ulottuvat saappaat ovat upea lisä esimerkiksi pikkumustan kaveriksi. Nämä kengät tuovat asuun myös toivottua rock-henkeä.

Saappaat, Zara, 59,95 e

(kuva: Zara)

Helmin koristellut kengät piristävät yksinkertaista asua. Oikeastaan ne ovat kuin koru, joten niiden kanssa ei kannata vetää liikaa muita asusteita.

Kengät, Zara, 89,90 e

(kuva: Zara)

Näyttävyyttä saa mustaan asuun nopeasti myös hopeisilla saappailla. Nämä ovat sellaiset popot, jotka eivät kaipaa seurakseen kuin yksinkertaisen asun.

Yli polven ulottuvat saappaat, Mango, 89,99 e

(kuva: Mango)

Myös pikkujouluasuissa saa käyttää värejä. Yksi hyvä valinta on aina muodikas sininen, joka istuu etenkin mustan kanssa täydellisesti. Näissä kengissä perinteinen korkkarimalli lienee se käytännöllisin.

Korkokengät, Mango, 35, 99 e

(kuva: Mango)

Lue myös: Pikkujoulujen ihanimmat korut eivät jää huomiotta - löydä omat suosikkisi

Kilpailut

Uusimmat