"Huulipuna kesti pitkän työpäivän ja railakkaan bileillan" - testasimme uutuuspunat eri budjeteille

29.01.2018 20:45 - Henna Koste

Always on liquid Lipstick, Smashbox

Sävy: Schockaholic

Hinta: 24 e

Puna levittyy hyvin ja antaa intensiivisen lopputuloksen. Pakkauksen mukaan punan tulisi kestää huulilla jopa kahdeksan tunnin ajan. Itselläni tämä tavoite ei ihan täyty. Pelkkä juominen ei punaa juurikaan tahri, mutta ruokailun jälkeen värin huomaa hiipuneen.

Hyvää on kuitenkin se, että väri ikään kuin hiipuu, joten näin ollen kuluminen ei kiinnitä liikaa huomiota. Kaunis sävy, joka sopii etenkin kevääseen ja kesään. Kannattaa kuitenkin muistaa, että istuu parhaiten pehmeisiin huuliin, sillä mattapuna ei levity yhtä kauniisti kuiviin huuliin.

8/10

(kuva: Valmistaja)

Rouge intense lasting color -huulipuna, Sensai 

Sävy: IL113 Utsuroikiku

Hinta: 31,50 e

Tuote lupaa olla kestävä ja helposti levittyvä. Huulipuna levittyikin erittäin hyvin. Sävy on kaunis - punertava ja helmiäinen. Huulipunaa löytyy yli kymmenessä eri värissä, joten jokainen löytää varmasti omille huulilleen juuri sopivan punan. Puna peitti juuri sopivasti ja sitä ei tarvinnut sipaista huuliin montaa kerrosta.

Punan kerrotaan myös kestävän verrattain pitkään ja se onkin totta. Tosin tälle kuten monille muillekin huulipunille on ominaista, että väri haalistuu hiljalleen huulten keskiosilta, mutta pysyy reunoilla pidempään. Tämän punan kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää huultenrajauskynää, koska voidemaisen levittyvyytensä vuoksi se karkaa myös helposti juonteisiin, jos niitä on. 

8/10

(kuva: Valmistaja)

Mattapuna (Nordic Seduction), Lumene 

Sävyt: kukkaketo (vaaleanpunainen), valon säde (nude), aamukaste (punainen)

Hinta: 18,90 e

Tämän huulipunan ihana vaniljainen tuoksu hurmaa ja tuotetta tekee mieli levittää huulille jo pelkästään sen vuoksi. Kestävyys riippuu täysin väristä. Nuden ja vaaleanpunaisen huulipunan kestävyydessä on toivomisen varaa, mutta toisaalta näissä sävyssä se ei haittaa, sillä kulumista ei huomaa yhtä selvästi kuin monissa muissa väreissä.

Punainen sävy sen sijaan pysyy huulilla lähes täydellisenä kuusi tuntia. Se kestää aamupalan, lounaan sekä huulien ajoittaisen lipomisen. Vielä kahdeksan tunnin jälkeenkään huulia ei tarvitse häpeillä.

Nuden sävyinen huulipuna istuu hyvin arkimeikkiin. Väri on luonnollinen, eikä juurikaan kiinnitä huulissa huomiota. Siksi se ei ole sellaisen valinta, joka kaipaa enemmän väriä kokonaisuuteen. 

Kukkaketo ja valonsäde 5/10

Aamukaste: 9/10

(kuva: Valmistaja)

 

Pop liquid matte lip colour+primer, Clinique

Sävy: 05 Sweetheart pop

Hinta: 26,90 e

Tuote oli miellyttävä levittää ja tuntui pehmeältä talven kuivattamilla huulilla. Liquid matte lip colour+primer on riittoisa, sillä yksi levityskerta riitti punaamaan koko huulet. Intensiivinen sävy miellytti voimakkaisiin huulipuniin tottunutta käyttäjää.

Väri todella jämähtää, joten levityksen kanssa saa olla tarkkana ja se vie hieman aikaa. Lopputuloksesta saa kuitenkin yllättävän tarkan myös ilman huultenrajauskynää. Tuote kesti pitkän työpäivän ajan huulilla mainiosti ja lähti kulumaan tasaisesti, eivätkä syöminen ja juominen saaneet aikaan ”pellehuuliefektiä” vaikka iltaa kohti huulet kuivuivat hieman. Tämä huulituote kesti myös railakkaamman juhla-illan. Sellainen tuote, joka saisi vakiopaikan meikkipussista.

9,5/10

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: 3 vuoden 2018 ajankohtaisinta meikkitrendiä, jotka on helppo toteuttaa - poimi ideat!

Kilpailut

Uusimmat