Kuva: Change Lingerie

Pieni, iso vai silikonipovi? Valitse rintaliivimalli muotojesi mukaan

04.09.2018 19:15 - Henna Koste

Syksyn trendeissä ei näy enää push-up-mallia. Hyvin istuvat liivit löytyvät kuitenkin vain ammattilaisen opastuksella.

Vaikka alusvaatteet eivät näy juurikaan muille, se ei tarkoita sitä, etteivätkö ajan trendit vaikuttaisi niihinkin. Change Lingerien Marjo Topi kertoo tuoreessa tiedotteessa syksyn rintalivimuodista. Pitsien rinnalla nähdään nyt myös nyörityksiä, rusetteja ja koristekiviä. Myös selkäpuolella komeilevat pitsit ovat edelleen suosiossa.

"Rintaliiveissä push-up on passée. Turhat fyllit halutaan nyt pois. Erityisesti läpikuultavat brodeeratut pitsiliivit, kuten balconette-malli, ovat tällä hetkellä suosittuja", Topi kertoo.

Oikea rintaliivimalli kannattaa kuitenkin valita muotojen mukaan. Change Lingerielta vinkataan nyt, kuinka löydät parhaiten istuvat liivit.

Pienelle povelle

Siropoviselle istuvat hyvin esimerkiksi triangle wireless -malli eli kolmioliivit, jotka on topattu kevyesti, mutta niissä ei ole kaartitukea. Toinen hyvä valinta on myös balconetteliivit, jotka ovat toppaamattomat, mutta niissä on kaarituki.

Isommalle povelle

Full shaper - ja full cup -mallit tukevat parhaiten runsaampaa povea. Ohut kangas ja pitävä brodeerattu pitsi yhdistyvät, jolloin rinta saa riittävästi tukea, mutta ei enempää volyymia.

Silikonirinnoille

Kaarituellinen Triangle Wire eli kolmioliivimalli sopii napakkuutensa ja brodeeratun pitsin vuoksi hyvin etenkin silikonipovisille.

(kuva: Change Lingerie)

Lue myös: Milloin rintaliivit tulisi vaihtaa uusiin? Asiantuntijoiden mukaan aiemmin kuin ehkä ajattelit

Lue myös: Trendikkäin rintaliivimalli on herkkä mutta seksikäs - katso edulliset vaihtoehdot

Kilpailut

Uusimmat