Kuva: Shutterstock

Sininen luomiväri on jälleen trendikäs - katso kuinka loihdit ajankohtaisimmat meikkilookit

10.09.2019 12:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi Kourtney Kardashian on suosinut sinistä luomiväriä muuten hillityssä meikissään.

Uutisoimme aiemmin sähäkän, 2000-luvun alun meikkitrendin tekevän paluun. Jos metallinhohtoinen look ei kuitenkaan ole oma juttusi, hyppää ajassa taaksepäin 80-luvulle ja levitä luomillesi sinistä luomiväriä.

Sävy on nimittäin jälleen ajankohtainen, ja tämän ovat todistaneet tämän vuoden aikana useat julkkisnaiset. Väriä ei enää kuitenkaan levitetä pelkästään liikkuvalle luomelle, vaan vuonna 2019 leikitellään myös häivytyksillä ja erilaisilla muodoilla.

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian, 40, esittelee tuoreessa Instagram-kuvassaan, kuinka räväkkä sävy sopii myös hillitympään meikkilookiin. Hän on levittänyt luomilleen kevyen kerroksen siniharmaata sävyä ja viimeistellyt silmämeikkinsä ohuella rajauksella sekä ripsivärillä.

Voit katsoa kuvan meikistä alta.

Räväkästä tyylistään tunnettu artisti Rita Ora, 28, suosii myös näyttäviä meikkejä. Tähden tavaramerkiksi onkin muodostunut voimakas ja tumma silmämeikki, johon myös sininen luomiväri sopii erinomaisesti.

Malli Hailey Bieber, 22, puolestaan luottaa helmiäisen hohtoiseen sinisen sävyyn. Liikkuvan luomen lisäksi Bieber on levittänyt luomiväriä myös alaluomelle sekä silmän sisänurkkaan.

Lue myös: Trendikuosista inspiroitunut silmämeikki villitsee somessa - sopii rohkealle

Lue myös: Kauneustrendi, joka rokkaa arjessa ja juhlassa - onnistuu kaikilta

Lue myös: Tiesitkö, että meikki tulisi puhdistaa jo tunteja ennen nukkumaanmenoa? Ehkäisee myös juonteita

Kilpailut

Uusimmat